71

Забрави ги! Слави не е стъпвал в родната си къща, мама Здравка се изнесе СНИМКА

Преди минаваше за по час-два, колкото да нагледа родителите си. Винаги две коли го следваха – евентуално с гардове, припомнят си местните

 

Мама Здравка се изнесе при щерка си в Плевен. Родното село на досегашния шоумен и новоизлюпен политик Слави Трифонов – Учиндол, към този момент публично не съществува като административна единица.

Селото край Плевен от няколко години има друго публично име – Тодорово, само че и новото наименование не взема решение казуса с демографския срив. В родното село на Дългия в миналото са живели 4500 души, а през днешния ден то е с едвам 300 поданици, най-вече възрастни хора, пише "Уикенд".

Местните споделят, че Слави Трифонов не е стъпвал в родната си къща от погребението на татко си Тодор, който умря преди две години на 85-годишна възраст след кратко боледуване, пише още изданието.

След смъртта му Слави прибра майка си Здравка и от този момент родната къща на шоумена е необитаема и пустее. "Здравка живее в Плевен, взе я щерка й Петя след гибелта на Тодор", разправят хората в селото.  Според други в плевенското село пък, Слави не е осъмвал в родния си дом от най-малко 20 години, особено откакто е и знаменист № 1 в страната.

"Минаваше за по час-два, колкото да нагледа родителите си. После отпрашваше с джипа си към Плевен. Никога не идваше самичък, две коли го следваха – евентуално с гардове", припомнят си местните визитите на Дългия, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Кога

Кога

20.05.2023 | 13:31

Мама Здравка ще стане баба , че като гледам тоя е изпуснал влака . После ще е късно ще води дете на детска градина и другите ще питат кога ще те вземе бащати вместо дядото.

Отговори
3 0
Анти чалгар

Анти чалгар

20.05.2023 | 13:03

Ето пак за къщата на чалгата който сега се прави на политик, от дистанция . И иска пари за да го гледаш.

Отговори
5 0
Анонимен

Анонимен

20.05.2023 | 12:27

Маркуч

Отговори
2 0
Пак ли

Пак ли

20.05.2023 | 11:48

За колибата на този чалгар.

Отговори
6 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?