Следвайте ни

Забравете за тези 5 прически, ще ви състарят!

viber icon

Когато говорим за промяна на прическата, много се решават на по-радикални промени, когато например са влюбени във визията на известна холивудска актриса. 

Ценим бойния ви дух и желание за промени, но за съжаление е редно да ви предупредим, че понякога прическите на знаменитостите не са правилното решение за всеки и, че те също грешат. 

Има няколко прически, които колкото и да ви харесват, в никакъв случай не трябва да си правите, защото моментално ще качат няколко годинки на визията ви. Просто забравете за тях, ако искате да изглеждате наистина добре и по-млади.

Гладките и симетрични линии всъщност подчертават бръчките и добавят няколко години дори и на много млади момичета. Препоръчваме ви да се откажете от тази прическа в полза на някоя фризура на етажи и повече вълни в косите. Това ще ви направи да изглеждате малко по-млади, а косата ви по-гъста.

Дълга коса на черта

 Тази прическа може да отива на 20-годишните, но изглежда меко казано нелепо за жена на 40 години. Това е така, защото с течение на времето косата губи блясъка и дебелината си.

Не се вдъхновявайте от образите на Деми Мур и Дженифър Анистън, защото актрисите са по-скоро изключение от правилото. Вместо това изберете средна дължина до раменете. 

Говорим за онези дрипави странични бретончета или крайната липса на такива, които през този сезон са много популярни. Защо прическите без бретон ви състаряват? Много просто - по този начин челото ви остава открито. То е една от зоните, в които всеки има най-много бръчки заради мимиките, които правим с лицето си. 

Мълет

Майли Сайръс прогнозира завръщането на тази прическа, популярна сред изпълнителите през 70-те години. През този сезон тази прическа наистина стана много популярна, но трябва да признаете, че с нея дори красивата 27-годишна певица изглежда по-възрастна отколкото е. Съветваме дамите, особено тези над 40, да не залагат на тази тенденция.

Пикси

И по-точно неговата най-къса версия. Тази прическа добавя години дори и на най-младите момичета, освен това лицето ви и всеки негов дефект е открит за света (включително и всяка бръчка).

Тази прическа прави визията ви по-строга и остра и не толкова женствена, пише jenata.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?