Следвайте ни

Забравете! Няма да ви огрее с 4-те най-недостъпни зодии!

viber icon

Много често искаме всеки, в когото се влюбим, също да откликне на чувствата ни, но много често оставаме разочаровани, пише actualno.com. Има хора, с които просто е по-трудно да се пребориш и да грабнеш сърцето им. 
 
Ето кои са зодиите при жените, които са най-трудно достъпни и не можете лесно да привлечете вниманието им: 

Жена със зодия ТЕЛЕЦ 

Това е една много, много трудна задача! Жените със зодия Телец са много предпазливи и им трябва много дълго време, за да се отпуснат и да се доверят на някого. Затова, ако тръгнете остро и флиртувате прекалено директно, ще ги загубите на секундата, защото няма да им изглеждате надеждни и сериозни. 

Жена със зодия ВЕЗНИ 

При Везните всичко е ясно – те просто са много колебливи и една грешна стъпка може да ги откаже от това да си имат вземане-даване с вас. При тях е добре да подхождате много нежно и с разбиране, да говорите и да обсъждате ситуацията, за да видят, че имат сериозен човек до себе си.
 
Жена със зодия СКОРПИОН 

Тук задачата става много трудна, защото жените Стрелци имат прекалено високи изисквания за партньора си. Искат да е красив, забавен, заможен и въобще всичко да му е наред. Ако някое от тези неща ви куца, трудно можете да спечелите вниманието им. 

Жена със зодия КОЗИРОГ 

Тук всичко е въпрос на инат. Ако една жена със зодия Козирог се заинати и просто не иска да ви допусне до себе си, значи просто нямате шанс. Козирозите мразят да ги лъжат, затова ако усетят и най-малката лъжа у вас, сърцето им се затваря завинаги и няма да имате шанс за нещо повече. 

Ето кои са зодиите при мъжете, които са най-трудно достъпни и не можете лесно да привлечете вниманието им:
 
Мъж със зодия ОВЕН 

Дами, тук ще ударите на камък, ако Овните просто не си падат по вас от пръв поглед. Те обичат бурните взаимоотношения и моментално пламналите искри. Нямат време да чакат да се влюбят във вас, затова ако не им направите впечатление от първата среща, не очаквайте да проявят интерес към вас. 

Мъж със зодия ЛЪВ 

Мъжете Лъвове са горделиви, те искат да изглеждат недостъпни още от самото начало, за да си знаете, че с тях няма да ви е лесно. Няма да ви звънят, ще чакат само вие да им пишете и изобщо няма да проявяват интерес. Чак, ако започнете много да им се дърпате, можете да привлечете вниманието им и да им стане интересно. 

Мъж със зодия ДЕВА
 
При мъжете Деви е сложно, защото те рядко се влюбват истински и не се правят нарочно на недостъпни, а просто не се хващат на въдицата лесно. На тях им трябва много време, за да осъзнаят, че ви обичат, а често това се случва, когато вече сте с някой друг. 

Мъж със зодия РИБИ 

Мъжете Риби са много „хлъзгави“ в отношенията. В началото ще се престорят, че имат интерес към вас, но рязко след това ще сменят стратегията и няма да ги видите повече. Те обичат някой да тича след тях, да им обръща внимание и да бъдат обожавани. Дали ще получите същото в замяна? Малко вероятно е.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?