49

„Забраненото Шоу на Рачков“ гостува в Пловдив

Публиката ще се забавлява на живо с Димитър Рачков в пет града в страната

„Забраненото ШОУ на Рачков“ ще бъде отново на турне и през тази година. Пет града в страната ще посрещнат популярния водещ и всички забавления, които е подготвил за публиката.

Обиколката ще посети и Пловдив, Летен театър на 16 септември. Турът ще премине още през Бургас, Летен театър - 27 август

Варна, Летен театър - 28 август

Стара Загора, Летен театър - 17 септември

Турнето ще завърши в София, зала 1 на НДК на 5 октомври.

На живо Димитър Рачков ще отвори всяко чекмедже в „кухнята“ на телевизията и ще извади от него всяка подробност от живота „зад камера“. Публиката ще разбере как се правят новините, лъжат ли рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериал. И всичко това ще се случи в компанията на неповторимото му чувство за хумор.

Това е и първото телевизионно шоу, извън рамките на малкия екран, което разкрива смешната страна на продукциите, водещи вечна борба за рейтинг. Миналата година „Забраненото ШОУ на Рачков“ предложи забавление за цялото семейство за хиляди зрители на живо в страната, стигна и до Лондон. Екипът и тази година е подготвил интересни и вълнуващи гости, както и много изненади за публиката.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?