1553

Забрана! Гущерова спира да говори за боя и Терзиев

Светлана Гущерова получи съдебна забрана да говори за скандала с бореца Кирил Терзиев. Тя обвини бившия шампион в побой. Той отрече и на свой ред се оплака, че семейство Гущерови му дължат куп пари.

"Разследването за побоя, нанесен ми от бореца Кирил Терзиев, продължава", съобщи специално за "България Днес" Светлана Гущерова. По нейни думи назначените от Темида психиатрични експертизи вече са се състояли. Съдията по делото е разпоредил да бъдат направени съдебно-психиатрични и психологични експертизи и на двамата, но по различни причини.

Тези за Светлана Гущерова ще определят дали тя е изпитала страх от случилото се и дали има нанесени психични травми от преживяното. Експертизата, която е назначена на бореца Кирил Терзиев, цели да установи дали той е в добро психично здраве и дали е осъзнавал какво прави, ако наистина е извършил нападението. Какво гласят заключенията на психиатрите за двамата, все още обаче не е ясно. 
"Имам много какво да кажа по темата "побой", но на последното заседание в съдебна зала ме предупредиха да спра с изявленията пред медиите", призна съпругата на Гущеров.

 

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?