49

Заби звучен шамар на Поли: Джизъса награби Ивана на метри от нея СНИМКА

Веднага след като бившата му съпруга Полина даде интервю, в което обяви Благой Георгиев за сприхав и зависим от парите вербален агресор, бившият футболист й отговори, пък макар и със снимка.
 

Фотото обаче е от важно място за бившите съпрузи - Велинград, пише Hotnews.bg. В курортния град, където родителите на бившата булка стопанисват хотел, бе дългокоментирата сватба на Поли и Благо. Бракът им изтрая само година, а днес вечният младоженец има нова любима. С нея той бе във Велинград на СПА процедури и посещението му веднага повдигна въпроса дали не стяга нова сватба пак в СПА столицата на Балканите.
 
"Взехме се! Взехме се! Чакаме сватба", иронизира следовница на Георгиев под снимката му с новата любов Ивана, която обаче все повече заприличва на Поли.

Благой, който е без пари, се спуква да рекламира стоки и услиги в инстаграм и очевидно това е поводът за посещението му във Велинград, а не бъдеща сватба. Той обаче не пропуска да се изфука, че има човек до себе си, за разлика от Полина, която сама обави, че е сама.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Инак е посредствена

Инак е посредствена

17.11.2023 | 17:07

Поли се прави да прилича на нея. Тя се Тунингова. Покрай Джисъса и се чу името

Отговори
1 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?