3906

Заби й нож в гърба: Рачков захапа бившата си Мария Игнатова в ефир

Любимецът на малкия екран Димитър Рачков посрещна седем от най-красивите българки в шоуто „С Рачков всичко е възможно“. На сцената на щурия водещ се качиха Алекс Раева, Виктория Терзийска, Александра Богданска, Александра Гърдева, Лора Георгиева, Ромина Тасевска и Есил Дюран. Редом с тях в игрите застана и актьорът Герасим Георгиев – Геро.

 


Красавиците се впуснаха в десет игри, в които демонстрираха умения в танците, бързото мислене и още по-бързите реакции. По време, обаче, на една от първите игри Рачков шокира и смрази публиката с неуместна шега.

 

 

Когато Алекс Раева и Виктория Терзийска застанаха една срещу друга в Рачковото предизвикатество, публиката избухна от смях още преди играта да е започнала. Куп бисери и добро настроение зареди началото на епизода, но както всички добре знаем, Рачков не си поплюва и този път не успя да удържи името на Мария извън устата си.

Когато шегаджията Геро започна да го закача с въпроси за играта, Рачков посочи към Алекс Раева и каза: "Това е Мария Игнатова". След неловката случка Алекс бързо влезе в роля и започна да флиртува с шоумена.

 

 

Ала това далеч не е първият случай, в който Рачков захапва бившата си руса изгора. В първия сезон на предаването Мария и Рачков се събраха за един последен път пред българската публика. Бургазлията веднага нападна блондито, като най-шокиращата шега беше насочена към способностите на Мария в леглото: "Мария, ако знаех, че си толкова пластична, никога нямаше да си тръгна". След бруталната излагация, Мария не се върна повече в шоуто.

Рачков и Мария Игнатова обявяват връзката си през 2009 г. Двамата се превръщат в най-следената и обсъждана екранна двойка, което води до редовни слухове. През годините слуховете за раздялата между водещите на "Господари на ефира" плъзват няколко пъти, но в крайна сметка само допреди няколко години в къщата на двойката в Панчарево цари мир и любов. След много спекулации и клюки Рачков и Мария официално се разделят, пише bgdnes.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Този

Този

02.10.2023 | 18:00

По добре да захапе някой фалос тогава ще е смешен . Може и задн..ика да си захапе след като е срал . Ще е много смешно, не се интересуваме от боклуци.

Отговори
2 1
Тв критик

Тв критик

02.10.2023 | 13:13

А стига с живота на тоя селяндур и шут . По точно създател на кич и простотия.

Отговори
2 0
И двамата

И двамата

02.10.2023 | 10:21

са гнусни. Но по - отвратителни са изброените гостенки в предаването - отбор куч.ки.

Отговори
2 0
Взела му е акъла в кревата, но всъщност

Взела му е акъла в кревата, но всъщност

02.10.2023 | 09:01

и двамата са еднакво натрапчиви, когато са на екрана на някоя телевизия!

Отговори
3 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?