3906

Заби нож в сърцето на баща си! Още една от щерките на Брад Пит направи немислимото

Миналата година осиновената дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит - Захара се отказа от фамилията на актьора, а сега вече и биологичната им Вивиен може да се "похвали" със същото. И двете момичета официално се представят с второто име на майка им, а именно Джоли

 

 

Децата на вече бившите съпрузи Анджелина Джоли и Брад Пит продължават да се отдалечават от баща им.

 

Откакто миналата година осиновената им дъщеря Захара се отказа от фамилията на актьора, вече и биологичната им Вивиен може да се "похвали" със същото. И двете момичета официално се представят с второто име на майка им, а именно Джоли.

 

Впрочем Вивиен от съвсем скоро използва фамилията на майка си. За смяната стана ясно, след като излезе афиш на мюзикъла "Аутсайдери", който Анджелина продуцира с помощта на дъщеря си, и който наскоро спечели няколко номинации за "Тони".

 

Самата Джоли заяви в интервю, че е силно развълнувана да влезе в ролята на продуцент на мюзикъла. В скорошно интервю тя заяви, че е силно убедена, че той е за всички възрасти, но особено силно резонира с младите хора, пише dir.bg.

Що се отнася до Вивиен, близки до младото момиче споделят, че тя е много мотивирана да се докаже в света на киното и театъра. "Тя е много внимателна и сериозна и работи усилено, за да разбере най-добре как да допринесе".

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?