Следвайте ни

Заби му ножа след "Капките"! Стар враг си отмъсти на Халваджиян

viber icon

Червената депутатка Нона Йотова издейства глоба на продуцента М.Халваджиян след завръщането на публиката в последните две предавания на „Като две капки вода”. Миналият петък по време на парламентарния контрол червената депутатка зададе въпрос на здравния министър Кирил Ананиев и обърна внимание на това, че според нея в шоуто за имитации не са спазени мерките на властите за борба с COVID-19, тъй като в студиото имало хора без маски, а някои зрители не спазвали нужната дистанция от поне метър и половина помежду си, пише Хотнюз.

"В деня, в който излезе Вашата заповед за провеждането на музикални и театрални представления с ограничението това да става само на открито, при разстояние помежду им и до 30 % публика, в ефира на национална телевизия бе излъчено предаването "Като две капки вода". В закрита зала, с публика. Очевидно имаше гости без маски и изглеждаше, че изискваното разстояние не е спазено”, докладна Йотова. Отговорът на министър Ананиев бе, че здравните власти не са имали възможност да гледат всичко по телевизията и благодари на Йотова за сигнала.

"Въпреки създадената организация, се видя, че не може да се разчита на указаните мерки и личната отговорност на зрителите, особено в едно емоционално изживяване. При внимателно проследяване на записите на предаването се вижда, че на места имаше нарушение на допустимата физическа дистанция. При огледа на публиката се констатира, че имаше единични случаи на посетители без поставени маски. Във връзка с горното, в рамките на законовите правомощия Столичната регионална здравна инспекция ще издаде наказателно постановление за организаторите на предаването и индивидуални административни актове за отделни физически лица, които са нарушили заповедта на министъра на здравеопазването", обеща Ананиев.

Пи арът на Капките Ани Халваджиян обясни защо Йотова не харесва шоуто: "Мисля, че госпожата депутат ни се сърди, откак благодарение на "Капките" стана ясно, че не може да пее. Но не сме виновни ние, в този формат се пее на живо.. Затова пък сега е в парламента, представителка на столетницата.. Дотук предимно правеше селфита. И те не й се удават особено. По-скоро са в графата скеъри, отколкото секси. Но ето, може би най-сетне Нона намери призванието си - ще подава сигнали от високата трибуна. Това вече категорично оправдава заплатата й”, написа Халваджиян.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Пламен

Пламен

27.05.2020 | 08:49

Нона Йотова е депутат?! Не знаех, но както и да е. Пак е започнала да страда от липса на внимание. Жалко, много жалко за тази некадърна личност.

Отговори
12 0
АИБ

АИБ

26.05.2020 | 23:39

Ей щом някои успее в дадена сфера и печели добре, за това че е добър-трябва задължително да има и коментари като горните! Ами давайте и вие-дерзайте! А и не знам някой насила да кара някого да праща SMS, нали? Освен това смятам, че не може да пее въпросната г-жа :)

Отговори
21 3
Мари

Мари

26.05.2020 | 23:24

Вие които плюете хората, известно ли ви е , кои са? И г- жа Йотова знае добре , че маските са вредни. И всички знаят. Вие носите ли?

Отговори
12 5
Валди

Валди

26.05.2020 | 19:16

Тоя с тази долна Схема с смс-те изсмука парите на бедняците,и го боли мазния Г...........з за глобите

Отговори
7 21
Пламен

Пламен

27.05.2020 | 08:50

Никой не бие бедняци те да пращат смс - и, нали?

Отговори
16 0
Валди

Валди

26.05.2020 | 19:03

Той толко е изсмукал от тая долна схема с смс- те ,че го боли мазния Г...з за глобите

Отговори
4 17

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?