46

Заби му ножа до дръжката: Цвети от "Фермата" попиля Виктор

Нож в сърцето на Виктор от "Фермата" заби с думите си една от най-изкусителните участнички в последния сезон на шоуто - Цветелина Лозанова. Стюардесата най-накрая призна какво се случва с връзката им след риалити формата.

Брюнетката, която продължава да приковава вниманието и извън пределите на най-известното стопанство у нас, реши да бъде пределно откровена със своя фенка и да отговори на въпроса й какво се случва с Виктор.

"Имахме кратко привличане, това е. Привличането не е еквивалентно на любов, не е еквивалентно на връзка, не е еквивалентно дори на уважение", така започва дългия и твърде оплетен отговор на Цвети за една връзка, която, както изглежда, вече отдавна не е актуална в живота й, пише show.blitz.bg.

"Много хора ме питат за отношенията ми с Виктор, нищо няма да кажа по този въпрос, дори и да имам много за изговаряне по темата, защото не би било коректно. Отношенията между двама души трябва да останат между тях самите, освен ако заедно не решат да говорят пред аудиторията за тях. Аз смятам, че и двамата можем да говорим за много по-интересни теми и този въпрос стана до известна степен банален. Говорейки за уважение, аз уважавам Виктор, уважавам и себе си, уважавам и човека до себе си. Това смятам, че е най-конкретният отговор на този въпрос. Да, aз имам човек до себе си и този човек не е Виктор, с този човек не съм била по време на Фермата, разделихме се пролетта, малко преди да вляза в предаването, с този човек съм щастлива и съм била щастлива и преди, хора сме, допускаме грешки, учим се , но въпреки грешките от двете страни, ние сме си простили всичко, което е било в миналото, поучили сме се и сме започнали живота си на чисто, гледайки по-зряло и с други очи на връзката ни. С този мой отговор се надявам въпросите за Виктор да приключат", добавя Цвети.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
11 коментара
Клюкари

Клюкари

17.01.2022 | 16:47

Вие ли сте най-свестни, та плювате по момичето, не ви е срам.

Отговори
2 1
Сашето

Сашето

16.01.2022 | 17:27

Поредното шаврантия там само такива влизат и разни чикиджии дето не са видели слива леки жени от Дунав мост и джендъри от левият тротоар събират продуцентите това им носи пари но и лоша слава на шибаното предаване.

Отговори
14 3
Ivo

Ivo

16.01.2022 | 16:58

Porednata k....a;)

Отговори
15 2
Гео

Гео

16.01.2022 | 15:37

Цвети попиля себе си . Видяхме ,че Виктор е стойностен човек и загуби любовта си , но и това е урок Цвети така ще го кара от цвят на цвят , докато си го докара..

Отговори
24 3
Смях

Смях

16.01.2022 | 15:26

Поредната руспия. Такива като тая в България с лопата да ги ринеш. Имала човек до себе си, бла бла, били заедно и преди. Нещо, което веднъж се счупи никога няма да е същото! Но това го разбират много малко хора. А това момиченце освен външния си вид, нищо друго няма специално в нея. Тоя Виктор ако имаше много пари съм сигурен, че щеше да говори, колко много го обича и не може да живее без него. Поредната загубена душа.

Отговори
37 2
Пепелянка

Пепелянка

16.01.2022 | 14:50

Много неприятна. Защо ни занимават с нея? Та тя дори няма капацитета да оцени Виктор. Много не й достига

Отговори
37 2
Kukor

Kukor

16.01.2022 | 14:30

Porednata pumiarka koiato vsiacheski tarseshe slava i haresvane,palna parcalana che i otvratitelna

Отговори
25 3
Мария

Мария

16.01.2022 | 13:55

То се виждаше още във Фермата че тя е фалшива.

Отговори
40 4
Tonipolovina

Tonipolovina

16.01.2022 | 13:46

Имаш връзка, влизаш във фермата и се фр@$каш с готин пич. После излизаш, поизтупвала се и казваш: сори, млада бях, не разбрах, сбърках, много съм щастлива с теб, много те обичам ... Кой не го е правил, малцина! Живи и здрави, важното е да има любов.

Отговори
19 6
Вива

Вива

16.01.2022 | 12:39

Хей, хора, съмнявам се животинският нагон на тази доморасла простакеса, още много млада, но добре изпидепсана улична парцалетка да ви вълнува. Много внимание и се отделя! Оставете тази никому ненужна гнида, да си мърсува в куптора, където и е мястото и онова добро и работлива, но наивно селско момче да се отърси от глупостта си и да си намери едно достойно момиче.

Отговори
56 4

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?