49

Забъркаха Жоро Игнатов в алкохолен любовен триъгълник СНИМКА

"Не го искам повече при мен. Опика ми дивана и го съсипа. Искам нов! Купих го през 2018 г. за 684 лева".

Тази изповед-претенция направи в "Съдебен спор" ищцата в неделното издание на култовото предаване 46-годишната Мария Димова. Жоро Игнатов се видя в чудо, застанал между бившите партньори и чувайки взаимните обвинения между нея и Стефан в алкохолизъм.

"Най-големият и пропаднал алкохолик е. Имах други кандидати, другите ги изхвърлих, само той беше много настъпателен и досаден. Бил самотен и се заблудих, че може да стане нещо повече", каза Мария.

Оказва се, че дамата се запознава с новия си партньор по фейсбук само половин година след кончината на нейния съпруг. Човекът си отива от инфаркт след 15-годишен брак, а Мария понесла жестоко неочакваната загуба. Нещата с новия партньор от социалните мрежи, обаче не потръгнали.

"Хващай си пътя и да те няма. Тя не може да изтрезнее, та да ме изревнува. Всяка вечер се прави на кирка", отговори Стефан на обвиненията и си тръгна.

Последва нов залп от Мария. "Така, като ме гледате, приличам ли ви на алкохоличка? Само в петък си позволявам да пия по един галон бира от 1,2 литра".

В крайна сметка съдия Иван Сотиров отсъди Стефан да купи на Мария нов диван за поне 700 лв. и сложи край на 951-ия епизод на "Съдебен спор" в ефира на Нова, пише "България Днес".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
абе,

абе,

16.10.2023 | 11:20

Жълти мисирки и това ли простафелско предаване започнахте да рекламирате и преразказвате ...баста,жалки сте като създадетелите му и участващите в него.

Отговори
3 0
ХЕЙТ

ХЕЙТ

15.10.2023 | 19:33

Няма ще ли нещо по нормални от това ДА разказвате поредния епизод на нещо което не всички гледат.

Отговори
5 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?