Следвайте ни

За ужас на Уилям: Меган планирала всичко още от началото на връзката ѝ с Хари

viber icon

След задълбочаването на кралския конфликт между Меган, Хари и семейството му, историята започва да се разплита от самото ѝ начало. Кралски биограф твърди, че Меган Маркъл разочаровала хората около себе си, веднага щом станала част от кралското семейство и съвсем не била толкова очарователна, колкото се показвала пред камерите.

“Аз чувах много лоши истории още отначало, как Меган е разстройвала хората. Тя не беше толкова очарователна, колкото изглеждаше”, споделя Пени Джуниър в документалния филм “Harry & William: What Went Wrong?”.

Джуниър обяснява, че подходът на Меган е не просто калифорнийски, но “шоубизнес, звезден”.

“От нашето кралско семейство не са звезди. Те са работещи членове на публична институция. Аз бях ужасена от интервюто при Опра. Това не са твърдения, които трябва да се правят за публично потребление. Това е този тип нещо, което трябва да се случва на уединено място – на дивана на психиатъра”, коментира още биографът.

Друг кралски биограф, Робърт Лейси, твърди, че принц Уилям усещал, че Меган имала подготвена програма, още от началото на връзката ѝ с Хари.

Припомняме, че Маркъл и Хари обявиха, че напускат кралското семейство в началото на 2020 г.

Коментари (2)

Коментар

Коментар

08.07.2021 | 12:53

Черното веднага изпъкна. Все използват това нещо расизъм независимо от ситуацията. Стойте си в Африка там всеки е принц,крал,принцеса,кралица на Племето си и там надали има дума расизъм.

Отговори
3 0
Биби

Биби

07.07.2021 | 13:46

Защо позволиха на Хари да се ожени за тази от друга раса? Трябваше да му забранят. Личността на член от кралското семейство е много важно. Аз мислех, че ще му забранят да се ожени за нея. Черните са много лоши, щом се почувстват, че са по-горе от теб, започват да те командват по един много унизителен начин. Как ще "вкараш" такава в семейството си? Направо им се чудя. Хари е като омагьосан от нея. Тези, които се женят за черни им викат "бели боклуци" - за Америка говоря за Европа не знам дали има такава квалификация.

Отговори
11 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?