1553

За тези 2 зодии юли ще е ужасен

Няма човек, който да не се надява да му се случват само хубави неща. За съжаление Съдбата не винаги е благосклонна и понякога ни поднася неприятни изненади.

За такива, а и много други проблеми, трябва да се готвят две зодии. Според астролозите през юли месец тях ще ги застигнат куп проблеми, пише Жената Блиц.

„През втория летен месец тези две зодии буквално могат да загубят много, ако не и всичко“, предупреждават астролозите.

Ето за кои две зодии юли месец ще е ужасен:

Овен

Основният проблем на Овните през юли ще е, че ще изпадат в депресия по някаква причина. От една страна, това са волеви хора, които са свикнали смело да вървят към целите си. Но ако нещо не им се получи, тогава всичко... времето, депресията, сълзите и отчаянието ще вземат превес в душите им.

„Овенът ще трябва да се научи как да се справя с подобно меланхолично настроение, за да преодолее всички препятствия. В противен случай можете да претърпите сериозни загуби по всички фронтове“, казват астролозите.

Телец

Един от основните проблеми на Телеца е невниманието. Те, като папагали, бързат към всичко наведнъж. В такъв ритъм те могат да забравят нещо много важно и дори да загубят ценно нещо.

Освен това през юли всичко ще излезе от контрол за Телеца. Каквото и да вземете, то ще се счупи, разпадне и просто ще се развали пред очите ви. „Трябва да се съберете, да разберете какво наистина искате и да вървите към целта си с добри намерения“, предупреждават астролозите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

25.06.2022 | 00:26

МАРИЦА БГ забраниха ми коментарите с БАНН без причини в ФАКТИ БГ и БЛИЦ БГ защото имам ПОЗИЦИЯ а и съм с инсулт а толерират СТАМАТ ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ РАЗКРИТ които ме подиграват РЕДНО ли е

Отговори
0 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?