46

За такъв мъж ще се бият в bTV: Вижте кой подкоси краката на Натали

Натали Трифонова се нагизди в най-шармантния си тоалет в чест на любимия си певец Константинос Аргирос.

Ослепителната блондинка е страстна почитателка не само на гръцката мегазвезда, но и на гръцката кухня и на красотите на самата страна, личи от нейните пътешествия до южната ни съседка.

 

"Нямам търпение да пеем заедно", призна в социалката си засуканата блондинка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ще му

Ще му

27.09.2023 | 15:43

Пее на микрофона с две тонколони ,но на тъмно в някоя спална за пари Ра Ира се .

Отговори
4 1
Из кулоарите на БиТиВито

Из кулоарите на БиТиВито

27.09.2023 | 10:27

Боби Лазаров срещнал Наталито. Поздравил я възпитано и я изкомандорил. - „Натали, сваляй мерцедеските!“ Палавото блонди на БиТиВито се засмяло и си свалило мерцедеските. Закачило му ги на ушите и казало - Хе-хе-хе! А пък Боби Лазаров си мисли, че ще му станат!

Отговори
7 0
още някой ред

още някой ред

27.09.2023 | 15:55

В следващият момент Боби Лазаров замижал и изпаднал в умопомрачение. Мозъкът му блокирал и отключил свръх дарба за която, до този момент той изобщо не подозирал, че притежава! Избило го на поезия човекът и започнал да рецитира...„Е-ех, Натали, Натали, красавицата на BTV!!! C тези руси, като злато коси! С тези сини, като морето очи! С тези сладки, като торта Гараш устни! С тези напращели и сочни, като харпузите на бате Милко Калайджиев гърди! С тези безкрайно дълги, като Айфеловата кула ноги! Е-ех, Натали, блян си ми мама му стара! Мечтаната жена, за Боби Лазаров си ти! В следващия момент поетичната муза както се появила, така и секнала. Но, Боби Лазаров е опитен синоптик и не загубил самообладание. Коленичил и помолил Наталито да му стане, законна и вярна съпруга. А, дали Наталито се е съгласило?...

Отговори
2 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?