49

За смях на кокошките: Деси Слава и Азис се изгавриха брутално с пиленцата от Монако ВИДЕО

Пиленцата от Монако напоследък станаха за смях на цялата държава, а количеството мемета, с които ги осмиват в социалните мрежи, не могат да бъдат преброени.

Деси Слава и Азис също не останаха по-назад и решиха да се изгаврят с култовата двойка Нина и Боби Манекена, като изимитираха поведението им и любовта към лукса и скъпото с клипче в социалната мрежата.

 

 

"Здравейте, приятели. Тука сме с пиленцето в Монако. Пиленце кажи "здравей" на нашите почитатели. Тук сме в Maybach, много е скъпо, много е луксозно, много ни харесва! Целувки на всички!", "мяука" Деси Слава, а Азис го играе недостъпен и само гледа лошо.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Jon

Jon

19.06.2022 | 16:08

Tia pileta golemi zvezdi gi iskaraxte sa prodajnite televizii da se naredat na opahka da gi interviyirat

Отговори
0 1
Иванов

Иванов

19.06.2022 | 07:09

Все повече хора които водят малко повече лукс и забравят реалността но падането е болезнено за такива които живеят скъпо и нашироко и което е най жалкото са много арогантни.

Отговори
3 1
Пиленцата на батко

Пиленцата на батко

17.06.2022 | 15:04

А на Азис му се смеят в Русия, добре че го забелязаха с "Мразиш" и го пародират и тоя така стана "най-гледания българин" в Ютуб и да - освен траверския му имидж!

Отговори
4 8
Един от многото

Един от многото

17.06.2022 | 13:47

За съжаление, все повече хора от България се държат така.

Отговори
11 0
stela

stela

17.06.2022 | 14:54

И не само,че не разборат колко нелепа е тая меркантилност.Те са горди и пъчат пластмасова гръд докато казват нещо от сорта на-"Мииии миен моя мъж ми дава пари защото аз ниемога да работя.Ниесам работила никога.Хихихи.Чи зако да работя нали сам хубава (вечи)."Сякаш да си некадърна,бездарна,мързелива и с пластики е признак на класа,стил и високо ниво.А да се четът книги,да се кара Ситроен,да си носиш ботушите втори сезон и да обичаш да къмпингуваш е нещо гнусно,гадно и такива по-добре да се скрият.

Отговори
24 3

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?