1939

За първи път: Полина проговори за сватбата, Благо и...

Новата жена на футболиста Благой Георгиев- Поли проговори за слуховете, че се е насочила към лекия жанр и мечтае да е следващата  попфолк звезда.


Последната любов на Джизъса отрече пред "Уикенд" абсурдните твърдения. „Не мисля да се занимавам с пеене, още повече да ставам фолк певица. Имам доста по-сериозни планове да се занимавам с бизнес като родителите ми“, отсече тя. 26-годишната девойка е запозната с бизнеса на баща си, защото често му помага в хотелиреските дела. Именно в тази насока смятала да се развива Спасова, която имала пълната подкрепа на семейството си.


Брюнетката в момента се наслаждава на първите си дни като младоженка и е много щастливи с мъжа си Благой Георгиев. Двамата все още не са заминали на меден месец, който планират за края на юли. Припомняме, че Поли и Благой станаха съпруг и съпруга на 25 юни. Сватбата бе в хотела на родителите на булката във Велинград. Спасова наистина е ходила на уроци по пеене и се е увличала по музиката, но това е било в тийнейджърсикте й години. Полина не е пяла дори на сватбата си, каквито слухове също се носеха, но пък е била постоянно на дансинга, издадоха източници на изданието.


Любовта между семейство Георгиеви пламнала във фитнеса, където се запознали и веднага станали изключително близки. Малко след като разбрали, че си допадат, решили да заживеят заедно, но не в България, а на остров Бали, където Благой паднал на колеле и предложил брак на брюнетката. Оттогава двамата са неразделни и са по 24 часа заедно.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Петя

Петя

09.07.2022 | 09:11

Срамота е да го издържат и това ми било мъж, ще видим до кога!

Отговори
5 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?