1553

За първи път: Парис Хилтън показа дъщеря си СНИМКА

Американската светска лъвица, модел и актриса Парис Хилтън показа дъщеря си за първи път, след като криеше момието повече от 5 месеца, пише rozali.com.

Парис Хилтън сподели семейни снимки сред природата в своя Instagram. Дъщерята на актрисата се роди през ноември миналата година. Знаменитостта реши да кръсти момичето с необичайното име Лондон Мерилин Хилтън-Рум.
 
Парис призна, че не е раждала детето, то е износено от сурогатна майка. За фотосесията актрисата облече момичето стилна розова рокличка. На снимката до тях се появи и съпругът на Парис - бизнесменът Картър Реум, а също техният едногодишен син. „Представям ви Лондон Мерилин Хилтън-Рум.

Мечтаех да имам дъщеря на име Лондон откакто се помня. Много съм благодарен, че тя сега е с мен. Наистина оценявам всеки момент, прекаран с нея. Моите ангели показаха моя истинска любов, за която дори не съм се досещала“, написа светската личност под снимката.
Припомняме, че Парис Хилтън по-рано разкри името на сина си. Тя измислила момчешкото име преди 10 години. Известно е също признанието на Парис Хилтън, че е оцеляла след насилие в център за проблемни подрастващи.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?