71

За първи път: Драгана Миркович показа замъка си, покани нов партньор

За първи път певицата Драгана Миркович показа замъка си Ебенфурт в свой видеоклип. Сръбската звезда заедно с хърватския певец Иван Зак представиха дуета си „Kad Srce Stane”. Двамата изпълнители са свързани от дългогодишно приятелство, но досега не са реализирали общ музикален проект.

Двамата артисти се познават от много време и са близки, но сега намират подходящият момент, в който да представят съвместната си песен.

„Познаваме се от 16 години и сме много добри приятели. Запознахме се, когато той дойде в моята телевизия DM Sat и  започна кариерата си при нас. Ivan е добър човек, както и искрен приятел.”, сподели кралицата на сръбската музика.

Иван Зак e хърватски певец и композитор, който има редица хитове и престижни награди в кариерата си. Изявява се в поп и попфолк жанра и в музикалната си биография има дуети с други топзвезди като Неда Украден.

 
Видеоклипът в заснет от популярния режисьор Dejan Milicevic. За локация е използван замъкът Ебенфурт, което идва по идея на Иван Зак.  За първи път Драгана Миркович снима в собствения си дом, който отдавна привлича любопитството на феновете.

„Честно казано, устройваше ме, защото не трябваше да излизам от вкъщи.“, сподели с усмивка изпълнителката пред сръбска медия. 

 
Прави впечатление, че въпреки сътресенията в личния си живот и развода с дългогодишния си съпруг, Драгана Миркович работи доста активно в последно време. Преди около 4 месеца тя зарадва меломаните с песента „Kriva”, представена със стилно и изискано видео, което вече има на 1 200 000 гледания в YouTube.

 
Сега сръбската звезда залага на дуета си с Иван Зак, който още с излизането си спечели одобрението на феновете. Видеото вече има над 835 000 прегледа и се радва на огромен интерес.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?