71

За насилници прошка няма, за моя Миро има! Мара бясна, призна, че е жертва на изнудване СНИМКИ

Фолк звездата Мария избухна в социалните мрежи с откровения след бруталните жълти новини, които се появяват напоследък за нея. 

Певицата се събуди в ужасно настроение ден след като празнува своя имен ден и се обърна с трогателни думи към всички, които следят всяка нейна крачка и чакат възможност да я захапят и оплюят. 

"Добро утро на всички, които влзат тук, за да обичат и на онези, които влизат да хейтват. На вторите им отнемам достъп. Имат си жълти сайтове с право под платените статийки да обиждат и точат извратени фантазии", започва Мария своята плеяда. 

"Ще ви припомня накратко, че точно аз и нашата лична история даде пример, че за онези проблеми, които не могат да решат двама, има органи на реда, които в моя случай работеха. С цялото ми уважение към всички, които обърнаха внимание и ми дадоха подкрепа. Медии, колеги и най-голямата сила - вие", продължава Мария, като визира проблемите със своя съпруг отпреди няколко месеца, когато подаде жалба за психически и физически тормоз. 

"Казвам всичко това, защото го искате. Искате моето мнение. Аз не се притеснявам да се изкажа. Но няма и да позволя да се изказва някой друг за мен и моето семейство.  Докато се плаща и се изнудват такива като мен, за да не се пишат глупости в сайтовете, в които тиражират платени госпожици като идоли  и "бизнесмени", раздали им по 200-300 лв. за визитката си и намират съмишленици и фенове на измисления им живот, това ще е и културата и отношението ни един към друг". 

"Съжалявам за случилото се с момичето от моя роден град. Но това няма нищо общо със случилото се на мен и моето семейство. Има грешки, има и прошка. За вандали и насилници прошка няма. Това е моето мнение и го изказвам смело, както съм го правила винаги като човек с 23-годишентруд зад гърба и авторитет като родител сред дамите". 

Мария е бясна, че хората не спират да коментират личния й живот и това, че е простила на съпруга си и се е върнала при него. Тя показва всекидневно на снимки и сторита, че двамата са щастливи заедно и са дали гръб на случилото се в миналото, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ами има и високи пигмеи или бушмени

Ами има и високи пигмеи или бушмени

17.08.2023 | 11:47

Вий как са гледате в огледалото цял живот, това е,, ентересното,, закъсняли за всичко с тез гени, ужас!

Отговори
0 0
Безмозъчна

Безмозъчна

17.08.2023 | 10:06

пигмейка. Как се гледа в огледалото незнам.

Отговори
1 0
Мармотът мермерски

Мармотът мермерски

16.08.2023 | 15:56

Маро,господ създаде най разнообразни изроди, така, че не се чуди,100%

Отговори
4 0

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?