49

За любовта няма граници: Софи Маринова влезе в немски затвор заради Гринго

 След като само преди няколко месеца Софи Маринова обяви, че двамата с мъжа й Тодор Давидов – Гринго, са прекратили бурната си и изпълнена с премеждия и драматични обрати връзка, сега се оказва че те отново са се събрали. Преди дни ромската фолкзвезда е летяла до Германия, а нейни близки разкриха, че визитата й изобщо не е свързана с музикална изява, а с посещение в немски затвор, където от няколко месеца е въдворен любимия й. 

Миналата есен Тодор Давидов – Гринго беше осъден на 1 година затвор в Германия заради нанесен побой над свой братовчед, който живее в Берлин. Мачото излежава присъдата си в немски затвор, а веднъж месечно има право на целодневно свиждане, пише „Уикенд“. 

Заради това Софка често лети до Германия. Гринго ще излезе от пандиза през октомври. Зад решетките обаче той си живеел като бей – непрекъснато получавал колети от Софка. Тодор Давидов – Гринго не за първи път се сблъсква със закона, през 2017 г. той влезе в затвора за 10 месеца заради изнудване. Мачото беше закопчан след опит да прибере със заплахи 50 000 лева от айтоския търговец Асен Атанасов – Ариф, който бил заплашван по телефона, че ако не даде парите, ще очистят него и семейството му. Първоначално Ариф игнорирал заканите, но сезирал полицията, след като някой стрелял с пистолет по къщата му.

След като беше арестуван за изнудване, Гринго предпочете да се признае за виновен и да сключи споразумение с прокуратурата. През 2020 г. Тодор Давидов отново се озова в ареста за денонощие, след като беше арестуван в дома на родителите си в Айтос по подозрение, че е част от банда телефонни измамници и че притежава незаконен пистолет. До повдигане на обвинения обаче така и не се стигна поради липсата на доказателства. За последно Гринго си имаше вземане-даване с правоохранителните органи миналата пролет, когато беше арестуван за денонощие след побой над полицай в дискотека в Студентски град по време на участие на Софи Маринова.

Здравенякът е подсъдим за нанасяне на лека телесна повреда и дори беше оставен под домашен арест за 2 седмици, преди Софийския районен съд да отмени запрещението му. Софи Маринова и Гринго се залюбиха през 2017 г., а две години по-късно се ожениха на пищна сватбена церемония с 250 гости. Бракът им продължи само 5 месеца, преди да бъде разтрогнат по взаимно съгласие от съда в Етрополе. До развода им се стигна след поредица от побои, нанесени на фолк певицата от Гринго, при един от които ръката на Софи беше счупена и тя дълго време беше гипсирана. След развода им обаче Софи Маринова отново се събра с Гринго, а само през последната 2 години двамата на четири пъти се събираха и разделяха.

Миналата есен Софи Маринова оповести, че завинаги е прекратила отношенията си с Гринго и че си има нов приятел. Оказва се обаче, че старата любов ръжда не хваща. „Обичам го, не мога без него”, казала пред свои приятели певицата. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?