Следвайте ни

За какво най-често лъжат всички 12 зодии

viber icon

Каквато и зодия да обичаш, няма перфектни хора, които да не лъжат понякога. Трябва да знаеш обаче за какво лъже всяка от 12-те зодии, за да знаеш за какво трябва да внимаваш.

Овен

За какво друго лъжат Овните, освен когато са във връзка? Те обичат да си имат нещо сигурно вкъщи и да имат човек, с кого да се разнообразяват, когато вкъщи им доскучае. С една дума – изневеряват. И това не са просто емоционални изневери, а изневери като по учебник, за които трябва да внимаваш

Телец

Телците лъжат за теглото си. Колкото и смешно да звучи, на тях изобщо не им е забавно. Цял живот водят битка с апетита си и това как изглеждат. Често си похапват и се опитват да прикрият следите от това. Навън уж са на диета, в вкъщи омитат всичко, което им се изпречи на пътя.

Близнаци

Близнаците обичат да лъжат просто за спорта. Каквото и да е, наистина нямат ограничения. Не обичат някой да им държи сметка къде са, дори да не правят нищо лошо. Затова и често не казват истината, просто за да усещат, че те контролират нещата. Уж са на кино, но нищо чудно да ги видите да се забавляват в някой бар с приятели.

Рак

Представителите на тази зодия лъжат за пари. Никога не може да знаете колко точно имат и обичат тайничко да си имат спестявания, за които никой не знае. Понякога не споделят дори и на семейството си за това колко пари са скрили някъде. Лошото е, че невинаги ги използват за останалите, а често само и единствено за себе си.

Лъв

Лъвовете лъжат в любовта. И то не толкова, че се виждат с други хора, а подвеждат половинките си колко всъщност са влюбени. Поддържат някаква илюзия, с която винаги да държат влюбен човека до себе си, за да не се налага да са сами. 

Дева

Девите крият истинските си чувства, когато са тъжни и депресирани. Лъжат, че са добре, за да не им задават излишни въпроси, докато сами се справят с проблемите си. Няма как да ги накарате да говорят, ако сами не са готови за това. Така че, ако чуете, че всичко е наред, имайте си едно наум.

Везни

Представителите на тази зодия лъжат предимно приятелите си. И не си мислете, че става дума за големи лъжи, те просто са свикнали да не казват цялата истина на хора извън семейството.

Скорпион

Скорпионите лъжат за всичко! Не можете да си представите купищата лъжи, които са изричали без да им трепне окото. Лъжат в любовта, в работата и често дори и най-близките си приятели. Обичат да пазят истинските си намерения и чувства само за себе си.

Стрелец

Стрелците обичат да послъгват на работното място. Работят, но невинаги с чисто сърце и с максимални усилия. Тръгват си по-рано, закъсняват с лъжливи оправдания и като цяло предпочитат да не са много честни на работното място, защото смятат, че не са длъжни на никого.

Козирог

Представителите на тази зодия лъжат себе си! Точно така - те умеят много добре да се самозаблуждават и да си казват, че всичко е наред, когато всъщност се разпада. Вредят си много с този навик, но никога не са честни пред себе си!

Водолей

Водолеите не са много по лъжите, затова ако излъжат за нещо, то най-вероятно ще е благородна лъжа, с която да скрият изненада например. Не търсете много негативи при тях в това отношение, защото трудно ще ги откриете.

Риби

Рибите лъжат, за да не бъдат излъгани. Предпочитат първи да излъжат, за да не са прецаканите накрая. Логиката им не е много добра, но на тях си им харесва така. По този начин често разочароват невинни хора, които нямат намерение да им навредят.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?