3906

За какво жените лъжат мъжете най-често?

Подозрителността е част от почти всяка връзка. Дори да си имате доверие, има някои неща, за които мъжете почти винаги мислят, че жените ги лъжат. Каквото и да казвате, те търсят знаци, че всъщност не казвате истината, а подозрението не може да ги напусне. 

Нещата, за които мъжете мислят, че жените постоянно лъжат са много.

Но ето 5 от тях.

Бройката 

Мъжете, с които сте спали, винаги вълнува мъжете, абсолютно винаги. В някакъв момент винаги се стига до този въпрос. На всеки мъж му се иска да е ако не единственият, с когото сте били, то поне един от малкото. И когато една жена каже, че не е спала с много мъже, те винаги изпадат в подозрение, особено ако е красива и особено ако те виждат как другите мъже се обръщат след нея. 

Сравнението с бившите 

Мъжете мислят, че ги лъжете, когато им казвате, че изобщо не ги сравнявате с бившите си гаджета. Повечето жени наистина го правят и това е нормално. Но ако сте открили човек, когото обичате безкрайно и когото не се налага да сравнявате с когото и да било, просто защото той ви кара да сте безкрайно щастливи и му го казвате, той може пак да не ви повярва напълно.

Плащането на сметките 

Повечето мъже не вярват, че има жени, които държат сами да плащат сметките си. Те мислят, че кокетничите и се правите на интересни, ако настоявате да платите вие. Мъжете смятат така, защото наистина има немалко жени, които предпочитат мъжете да ги издържат. Затова идва и това недоверие от мъжка страна. 

Ревността пречи 

Мъжете ревнуват, дори да не си го признават. Някои са по-ревниви от други и го показват по-отявлено. До каквато и степен да се простира мъжката ревност, повечето жени не лъжат, когато казват, че не им е приятно да бъдат ревнувани без причини и поводи, пише az-jenata.bg. Това е по-скоро отблъскващо, отколкото показващо любов и загриженост. Притежателното поведение на мъжете дразни жените и те не лъжат, когато казват, че не им е приятно. 

Когато казваме, че сме сериозни 

Мъжете се страхуват да не бъдат разигравани. Много от тях смятат, че жените си играят с тях, като с играчки. Имали са лош предишен опит, наплашени са или просто са повлияни от приятелите си – без значение каква е причината за това, те често не вярват на жените, когато те им казват, че са сериозни и не биха ги разигравали. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?