Следвайте ни

За имения ден: Ивана черпи домашно, Ивайло Михайлов меси питка

viber icon

Фолк певицата Ивана ще празнува в домашна обстановка днешния Ивановден. Изпълнителката заяви за вестник "Марица", че в предишни години хубавия повод го е правила като сватба. "Заради пандемията ще е скромно. На този ден най-важното е да има кафе на масата", заяви Ивана. Заедно с нея ще бъде и Ванката, детето на бузукарката Стояна, чиsто кръщелница е именно певицата на народа.

Друг именик днес е оперният певец Ивайло Михайлов. Той също ще вдигне наздравица със семейството си. Тенорът ще омеси питка, а на трапезата ще сложи мръвки и вино.

Сред известните пловдивски именици днес са бившите кметове на Пловдив Иван Тотев и Иван Чомаков, настоящият управник на район "Източен" Иван Стоянов, актрисата Ивана Папазова, директорката на Регионалното управление по образование Иванка Киркова, директорът на Панаира Иван Соколов.

Близо 22 000 пловдивчани празнуват имения си ден днес. Над половината са мъже и с казват Иван, черпят също Ивайло, Калоян, Ивелин, както и общо 59 имена.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?