46

За да спаси Преслава от зли очи: Борис Дали разковал...

Поп фолк певецът Борис Дали владее мистична техника против урочасване. Певецът многократно е изправял на крака приятелите си с чудодейни думи и ритуали. Съвсем наскоро той помогнал на колежката си Преслава на съвместно парти пред българи в Палма де Майорка. Борис Дали премахнал лошата енергия чрез кадене, а за да намери необходимите 3 трески разковал гардероба в гримьорната й, пише „България Днес“. 

„С Преслава, бяхме заедно на участие в Палма де Майорка. И нали знаете, че има лоши очи, които, като те погледнат, и хващаш уроки. Вечерта се прибрахме в хотела, а тя непрекъснато повтаряше, че й е лошо, боли я глава. Аз й казах, че ще й пригася вода. Знам как се прави от бабите на село: гасят клечки във вода и се оправяш! Но в Палма няма като при нас дървета и клечки навсякъде. Излязох от хотела, поогледах се, но само палми – няма кибрит, няма дървета, няма клечки. И почнахме да се чудим с Преслава откъде да намерим клечки“, разказва Борис Дали.

„В стаята имаше един гардероб – опитах се да отчупя от неговите дъски. И изведнъж, като дръпнах по-силно, той направо се разпадна целият. Притеснихме се, защото хотелът беше доста хубав и какво ли ще си кажат за нас – какви ги вършат тези, на каратисти ли се правят. Но въпреки всичко пригасих вода на Преслава и тя се оправи“, разказва певецът.

Борис твърди, че прави този ритуал винаги, когато се налага и на свои близки приятели, на семейството и на двамата си синове.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Свиневъд

Свиневъд

02.03.2023 | 08:06

А можеше и да накладе огън в гримьорната и да го прескачат после.

Отговори
1 0
Западняк

Западняк

02.03.2023 | 04:06

Поредната тъпотия на Марица. Просто да се чудиш от къде ги намират тези долнопробни отрепки.

Отговори
4 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?