Следвайте ни

За честта на фамилията! Синът на Стефан Данаилов с голям пробив в САЩ

viber icon

Владимир, единственото дете на кинолегендата Стефан Данаилов, вече работи със скалпела в САЩ. Младият мъж, е студент по медицина, вече е започнал хирургически стаж в Западна Вирджиния. И на шега споделил, че тъй като е начинаещ, за момента му позволяват да кълца само циреи и кисти, но се зарече да стане велик майстор на скалпела.

Влади и съпругата му Виктория били поканени от свекървата Ирен Кривошиева да дойдат у нас за панихидата на Ламбо на 27 август, но почти денонощната заетост на Данаилов - младши в отделението осуетил тези планове. Младият мъж обаче смята да намине до родината най-късно за Нова година.

"И аз, когато бях малък, се увличах по актьорството, но съм доволен, че избрах лекарската професия. "Д-р Данаилов" звучи отлично, нали? Освен това ще съм първият медик и в двете фамилии", радва се Влади.

Увлеченият по религията младок получавал съвсем дребни пари като стажант - по-малко от 20 000 долара годишно, и разчитал преди всичко на семейството на съпругата си. Влади бил търпелив, тъй като е добре известно, че в САЩ лекарите са добре платени и когато стане пълноправен хирург, доходите му ще скочат поне десетократно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Цветелина

Цветелина

16.08.2020 | 22:39

Защо премахнахте коментара ми?!?!?!

Отговори
0 0
Цветелина

Цветелина

16.08.2020 | 21:55

Глупости на търкалета!!!Толкова е объркано всичко в тази фамилия;Ламбо се жени невръстен,едва на 20 години,за солидно по-възрастни,разведена жена със син,когото изоставя при майка си!Няма деца от прочулия се актьор,а той въпреки смешно тиражираната в нашите медии ,,голяма любов" към Мери(,която въпреки,че не работи никъде,но има повече от достатъчно пари,се изоставя дотолкова,че външния й вид,Бог да я прости,беше шокиращ),започва любовни истории под път и над път и то с която му попадне,без голяма селективност в поведението му,като никъде поне официално не оставя наследник!!!Обаче се появява една омъжена за пореден път и бременна в шестия месец,бивша гардеробиерка и по настоящем,извоювала по незнайни начини правото да се брои за актриса,без никакви,нито физически нито игрални качества,която решава да убие детето си ,за да може да се забремени от Ламбо!!!Разбира се,той я приема като най-подходяща да му създаде наследник и така се появява Владко! Осведомена Мери,не реагира кой знае как,но Данаилов решава да изпрати Владимир и "голямата актриса"в САЩ,където тя продължава с множеството си бракове,като че някой й е поставил норма! В такава атмосфера пораства Владко като човек с неизвестен баща,но всъщност с много бащи!Израства висок и строен,но общо взето прилича повече на майка си и няма този "чар "на баща си!!!Много по- късно Стефан му дава името си и тогава те с майчето идват в България,влизат във Вип Брадър,за да види цяла България,какъв син има Данаилов!И вижда-едно тежко психически обременено момче,абсолютно без грам домашно възпитание,без уважение към никого и най-вече към баща си , но с претенции за наследството на Ламбо,което и получи!!!И понеже САЩ,никога не са се справили с кой знае какво образование,но с изключително скъпо и понеже там който си плаща,той и завършва и ето още един американски лекар!!!Въпреки,че и той,а и съпругата му,която споделяше напълно неговите,,идеи",имат бърза и неотложна нужда от спешни психиатрични грижи!!!Е поне парите на нашия "народен артист",отиват за добра кауза!Дано от нищото да стане все пак нещо!!!

Отговори
0 0
Вина

Вина

15.08.2020 | 17:05

Момчето няма вина. Отхвърлената му майка навярно е търсила спасение там и там го е отгледала. Без бащина опора момчето е израсло и това е станало негова Родина. В същото време негоовият прехвален и венцеславен баща дава опора на чуждото дете загърбил своето. Вина има, но не е на този млад човек, който евала, че се е изучил. Желая му успех и щастие!

Отговори
7 4
Борислав Бетив

Борислав Бетив

15.08.2020 | 05:06

Някога подрастващата "легенда", подсвиркваше след Чичо Сам! Сега Чичо Сам, човека с черния цилиндър и фрак, с раирания панталон, най голямия зад Океана враг с благодарност, че е изучил, дал скалпел и хляб на сина на един пресмихулник, по-- добър от него няма и остава там, за да го лекува веднага щом се разболее добрия човек Чичко Сам! Да живее България! От страната зад Океана по-хубава няма, чао родино за винаги!

Отговори
3 6
Борислав Бетив

Борислав Бетив

15.08.2020 | 04:21

А за честта на Бъллгария?

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?