За $200 милиона: Хю Хефнър продава имението Playboy

200 милиона долара! Толкова иска за имението си в Лос Анджелиз легендарният издател на "Playboy" Хю Хефнър. Очакванията му са твърде завишени, смятат специалисти по недвижимото имущество. При това евентуалните купувачи ще трябва да се съобразят с едно условие: Хю Хефнър, основател на списанието и компанията, ще има право да живее огромната къща до смъртта си.
 
Компанията Playboy Enterprises, притежаваща знаменитото едноименно имение в Лос Анджелис, където живее основателят на списанието Хю Хефнър, планира през идния месец да го обяви за продан и да получи от сделката най-малко 200 милиона долара. Това съобщава сайтът на звездите TMZ.

Но, според оценките на специалисти по недвижимата собственост, очакванията на собствениците на имението са силно завишени, отбелязва изданието. Самата сграда, построена през 1027 година, новите собственици най-вероятно ще срутят.

Ценното на имението е площта от шест акта, чиято цена възлиза на около 60 милиона долара. Благодарение на историята на имението тази цифра може да се увеличи до 80-90 милиона, подчертава TMZ.

Евентуалните купувачи на имението обаче ще трябва да се съобразят с едно условие: Хю Хефнър, основателят на списанието и компанията, ще има право да живее в къщата до края на живота си. Интересуващите се от имота ще могат да го огледат с изключение на спалнята на Хеф.

Освен с бляскавите си партита с почти голи моделки, имението е пропито и с много история. Например, според слух, Джон Ленън веднъж е загасил цигара в една от картините на Матис, които Хеф притежава. Картината си седи на мястото и до днес. Също се говори, че в имението има стая, до която никой няма достъп. Тя се нарича стаята на Елвис. Там, според легендата, кралят на рокендрола е преспал с осем плейметки наведнъж. /Марица.бг

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Оппа

Оппа

10.01.2016 | 09:26

Площта на имението трябва да е ШЕСТ АКРА, а не ШЕСТ АКТА.

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?