Следвайте ни

За 109 години Ботев Пловдив: Стилна торта и клубно пиво за строителите на "Колежа"

viber icon

С тематична торта и 12 стека "Колежанско" футболисти и шефове на Ботев поздравиха вчера строителите на клубния им стадион. По този начин жълто-черните отбелязаха 109-годишнината на пловдивския клуб. 

Капитанът на отбора Виктор Генев поднесе стилна торта с надпис "Ботев 109 години - гордостта на Пловдив". Председателят на Сдружение ПФК Ботев Радослав Кошински пък дари работниците с 12 стека от най-вървежната на Колежа този месец бира "Колежанско". Пивото ще бъде изпито след края на работния ден, заяви един от отговорниците на строителите. Стековете с бира бяха извозени извън стадиона с помощта на кран.  

Първата ни цел е да не изпаднем, призна навръх празника новият директор на Ботев Даниел Серехидо. На стадиона бяха футболистите Тодор Неделев, Бисер Бонев, Сисе, Атанас Чернев, Генев и Цикарски. 

В ролята на гид за новите футболисти влезе Тодор Неделев. На въпрос на кого ще вкара първия си гол на "Колежа", халфът отговори: "Първо да ми предложат нов договор". 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (1)

Леле

Леле

12.03.2021 | 09:48

Торта и бира... ще им разкажат играта на тия строители.. цял ден ще се редят пред тоалетните

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?