Следвайте ни

Юлияна Дончева разкри голям семеен проблем

viber icon

Юлияна Дончева реши да признае нещо лично за семейството си и по-конкретно за по-малкото си дете. Тя разкри, че той въобще не е мотивиран да заляга над уроците, пише блиц.

"Той въобще не ги поглежда, освен ако няма някой над главата му. Все още няма създаден навик да го прави, защото е малък", призна бизнес дамата.

Дончева добави, че дори по време на онлайн обучението, малкото й момченце не иска да учи, макар и срещу него виртуално да има преподавател. "Аз трябва да съм до него и да го ръчкам и това е проблем, с който се сблъскват много хора", смята тя.

"Много внимателно трябва да се борави с мерките. Ако говорим за образователната система, трябва да предприемем по-гъвкав вариант, особено за семействата, където и двамата родители работят и нямат възможност да се занимават изцяло с детето си", каза тя. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Трафик

Трафик

03.02.2021 | 21:04

О чудих се защо не можах да спя снощи то заради тая разпоретина и глупавия й син.... Ами като те роди баба ти от нерез с квадратна глава... Как да ти се учи?!?! Омръзна ми от тия л. Екета звездни... А спъки кво блее... Да си учи оттока...

Отговори
14 2
Емо

Емо

03.02.2021 | 20:56

Нали малките от 1 до 4 клас учат присъствено. Тия хора мрънка, за да си намират публика.

Отговори
9 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай