Юлиян Вучков направил нещо невероятно дни преди смъртта си

Броени дни преди да издъхне на 83-годишна възраст, професор Юлиян Вучков е завършил последния си роман за Тодор Живков. За жалост изтъкнатият публицист и телевизионен критик не можа да дочака премиерата на изданието си „Истинският Тодор Живков” – документален роман за бай Тошо, по който работеше през последните 6 месеца от живота си.

Това е близо 200-страничeн том, в който Юлиан разказва за най-дългогодишният управник на България. Книгата е прелюбопитна и си струва да се прочете. Авторът я определя сам като „документален роман”. Предвидена е да излезе малко преди 10 ноември, навръх 30-годишнината от началото на т.нар. преход.

Юлиян Вучков завърши документалния си роман за Тодор Живков само дни преди да издъхне. Последната книга на професора излиза в понеделник на книжния пазар

Уви, Юлиан Вучков не доживява да види отпечатана творбата си, за която приживе споделя, че ще е най-успешната в кариерата му. На 22-и септември той почина внезапно след масивен инфаркт дни след като предаде ръкописа.

Последната книга на професора излиза този понеделник, 15 октомври и ще се продава по всички вестникарски будки в страната и обектите на „Лафка”. Цената е само 6 лева. Тъй като се очаква огромен интерес към сензационната творба, издателите на романа препоръчват всеки да си резервира предварително бройка от личния си вестникопродавец. Лупа.бг

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?