4232

Юлиян Вергов проплака: Омерзен съм! Разгаря се сагата с Диана Димитрова

Съдебната сага между Юлиан Вергов и Димитрова продължава

 

Звездата на Народния театър Юлиан Вергов упражни правото си на глас на изборите на 9 юни. Ето какво каза той пред „Ретро“:

„Омерзен съм от политиката в България и е очевидно, че трябва нещо да се промени. Това, за което се боря, е повече справедливост“, категорично заяви актьорът.

До този момент освен отвореното писмо, което публикува, Вергов не е коментирал в публичното пространство директно скандала с битата актриса Диана Димитрова, но с коментара му, че желае справедливост, вдигна малко завесите и очевидно се надява всеки да си получи заслуженото. Междувременно съдебната сага между Юлиан Вергов и Димитрова продължава. През май Софийският районен съд гледа делото, заведено от актьора срещу колежката му за клевета. Тогава актрисата отиде лично в съда, докато Вергов не се яви, а изпрати адвоката си Ина Лулчева.

До делото се стигна, след като актрисата публикува във "Фейсбук" снимки, на които е с посинено око и подуто лице. Тя дълго време отказваше да обяви кого обвинява за насилието след нея, след което след месеци на спекулации тя посочи колегата си от „Откраднат живот“ Юлиан Вергов. По случая прокуратурата не откри доказателства за нанесен побой и отказа да образува досъдебно производство.

Самата Диана Димитрова се отказа да съди Вергов. Актьорът обаче се почувства засегнат и заведе дело срещу колежката си. Двамата имаха възможност за постигане на извънсъдебно споразумение.

„Аз с този човек споразумение няма да сключвам“, категорична бе Димитрова.

Припомняме, че делото за клевета бе отложено за 9 юли. Причината е, че на заседанието не се яви вещото лице, изготвящо съдебно-компютърната експертиза. Тя трябва да докаже дали Димитрова е използвала обидни квалификации в личния си "Фейсбук" профил по адрес на Вергов.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?