2374

Юлиан Вергов бесен: Нахакан мачо му открадна името и сваля мацки в мрежата

Измамник сбъдва мечтите си и се превъплъщава в образа на Юлиан Вергов.

Актьорът се оказа поредната жертва на крадци в мрежата. Фен се представя за актьора и търси женско внимание. Освен че откраднал неговата самоличност, измамникът си позволява и да сваля почитателките на секссимвола. Фалшивата страница носи името „Приятели на Юли Вергов“. Нахалникът пише на всяка новодошла в профила.

„Благодаря за вашите прекрасни харесвания и коментари, на моята официална страница. Страхотно е да знам, че имам толкова предани фенове. Много любов“ това гласи първото съобщение, което мошеникът праща от името на Юлиян. След няколко дни той започва да търси контакт с почитателката и започва да й сваля звезди.

"Как си днес мила? Знам, че дълбоко в сърцето ти, дори и да чувстваш, че е твърде хубаво, за да е истина, знаеш, че е истина, и чувстваш, че инстинктите ти също казват, че е правилно. Бих искал да ти протегна ръка за приятелство, ако нямаш нищо против“, продължава да настъпва нахаканият мачо, който се крие зад самоличността на Вергов.

За фалшивата страница споделя самият Юлиан Вергов.  Той сигнализира своите 108 хиляди последователи в Инстаграм и ги помоли да докладват мошеника. Сподели и чат съобщенията изпратени до негови близки, които сигнализират за измамата, писа „Телеграф".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

13.07.2022 | 08:09

Ба.х.т.и тариката дет е тоз дон жоан ве...прищяло му са е да бара женски баджаци. Ама и тез фенки на тоз ауктьор-лапат мухити и верват, чи точно той им пиши и им разтяга лукуми. Тя и мойто жина ми вика: скъпи, юлито вергув ми писа, чи ма харесва и иска приятелството ми, ко да прая?! Викам й: пиши му ма, можи някуй лев паре да напрайм ут таз рабута!

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?