46

Юксел му повлече крак: Известен водещ смая с нова професия

По примера на Юксел Кадриев, който вече застава пред камера с музикалните си проекти, друг колега нагазва в индустрията. Липсва му глас за пеене обаче, затова само ще участва в клипа.

Пълна промяна в професионалното поприще претърпя журналистът Бойко Василев. Емблематичното лице от ефира на националната телевизия стана шофьор на такси.

 Водещият на "Панорама" вози доста известни лица в колата си. Опитът му като шофьор са видели на живо актрисата Албена Михова, тв водещата Петя Дикова и Люба Пашова. 

Популярните звезди са част от песента "Ти кажи" от поредицата "Пеещи артисти", която ще има онлайн премиера на 7 май, съобщи създателят на проекта Игор Марковски.

Песента е по стихове на Джина Дундова-Панчева, музика и аранжимент Светослав Лобошки.  Клипът е заснет в София под режисурата на Васил Стефанов и Стефка Николова.

Едно такси приютява и трите дами, за да ги разходи из града, а те - всяка строго индивидуална и с характер, обясняват своето положение в момента. Важните думи в посланието са младост, надежда и свобода.

За първи път в тази песен се събират актрисата Албена Михова и водещите от БНТ и bTV Люба Пашова и Петя Дикова. Изненадата в клипа е участието на Бойко Василев - водещ на "Панорама" (БНТ), пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Това

Това

05.05.2023 | 19:25

Вече го четохме .

Отговори
2 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?