Следвайте ни

Юксел Кадриев хвърли бомба: Има жена, която ме кара отново да мечтая

viber icon

"Името ми е Юксел, означава буен поток, посвещавам стихотворенията в тази книга на жената, която ме накара отново да мечтая“, с тези думи новинарят на Би Ти Ви Юксел Кадриев започва предговора към стихосбирката си. Книгата му носи името "Намираш. Губиш. Получаваш" и е редактирана от големия Михаил Белчев. Лицето на новините излива вдъхновението си под формата на стихове още от трети клас, но първите опити били неуспешни, призна Кадриев в „120 минути“, цитиран от вестник „Златна възраст“.

Едва преди пет години бил насърчен от най-близките хора до сърцето му да посегне сериозно към белия лист, а любимата му жена го вдъхновила и окуражила да разкрие таланта си в книга. Един от стиховете прозвуча в ефир и разкри нежната му душа: „Не се страхувай да плачеш./ Плачът измива душата./ Не се страхувай да плачеш. / Плачът измива сърцата. /Не се страхувай да плачеш./Плачът ни буди засмени./ Не се страхувай да плачеш./ Плачът е дар за избрани“.

Вдъхновението на Юксел е неговата жена, за която той не говори, но на която специално благодари от ефира на „120 минути“. Според вестникарски публикации става дума за богатата гъркиня Мария, за която той се оженил тайно. Факт е, че Кадриев вече спокойно показва брачната си халка, която сложи още преди близо година.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

а сега де ,

а сега де ,

18.06.2021 | 14:13

а казваха че бил минал на другия бряг ,въпреки че и микеланджело е писал стихове пък изцяло от левия бряг

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?