71

Взривяващ финал в "Капките"! Дует Ритон побъркаха Анелия и Мариана Попова

Финалът на "Като две капки вода" беше взривяващ заради многото изненади. Една от черешките на тортата беше дуетът на поп фолк дивата Анелия и поп певицата Мариана Попова, които имаха нелеката задача да направят най-големия хит на дует "Ритон".

Това беше голямо предизвикателство за тях, особено за Мариана, която трябваше да влезе в образа на Здравко. И въпреки че често, заставайки на бутона за следващото си музикално превъплъщение по време на шоуто, тя попадаше именно на мъжки образи, задачата за имитация на финал ѝ се стори наистина сложна. Но крайният резултат със сигурност си е заслужавал, след като двете изпълнителки са чули ласкавите думи на оригинала за превъплъщението. Няма как певиците да не са се почувствали крайно поласкани от високата оценка на дует "Ритон" за тях.


"Доволни сме! Справиха се прекрасно и двете. Те са много талантливи. Анелия беше много красива в тази рокля. А за Мариана беше по-трудно, защото жена да прави мъжки образ определено е сложна задача", сподели Катя пред Шоу Блиц. И добави:

"Джалма" отстрани звучи като много весела и забавна "песничка", но всъщност е една много сложна песен, построена на тризвучия. Ако не кацнеш на точния тон, винаги ще звучи фалшиво. От тази гледна точка, е много коварна за изпълнение.

Със Здравко също се озорваме с нея, защото обикновено я пеем в края на концертите си, когато вече сме се пооуморили и особено, ако сме в зала 1 на НДК, и трябва да обхванем огромната сцена. "Джалма", освен, че е много трудна за интониране, е и много сложна за дишане, защото буквално нямаш време да си поемеш дъх. Уморително е.

Нужна е наистина много добра техника и да си я пял достатъчно. Затова казвам, че Мариана и Анелия имаха много сложна задача с тази хубава, но иначе коварна песен. Но успяха!".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?