46

Взривоопасно е в "На кафе"! Нещо страшно става с Гала, Стефан е виновен

Манията и суетата на водещата стигат до нови висоти, възмущават се фенове 

Близки до водещата Гала не крият, че са разтревожени за нея. И по-точно за нещата, които прави, само и само да продължи да бъде единствена за мъжа си - Стефан Николов и да го накара да не гледа встрани. Което е невъзможно като се има предвид мъжката природа, а и специално неговата (легенди се носят за страстта му към флиртовете).

С напредването на възрастта, Гала ставала все по-критична към себе си, но не и към половинката си. Знаем, че разликата в годините им е 11 - Стефан е по-млад от блондинката. И докато преди това не беше никакъв проблем за Гала, явно от доста време, след 50-така, вече е, припомнят от kliuki.bg.

"Тя е като обсебена от вида си и постоянно си търси кусури. Подлага се на всевъзможни "мъчения" в името на красотата и това да остане млада, но то реално не е възможно. Ако Стефан я обича, ще я обича такава, каквато е, я вижте Пиърс Броснан и съпругата му... Но Гала не иска да го проумее и напъва ли напъва", разкриват източниците.

Освен, че редовно ходела на масажи и си бодяла лицето с всевъзможни филъри, ботокс и прочие, тя отделяла по повече от половин час всеки ден, за да се прави сама и масаж, и йога упражнения за лицевите мускули. А тези дни си е увеличила и плътността на устните, което се забеляза веднага на снимка - дори горната й устна е по-дебела от долната.

"Ако продължава така, един ден ще е хем стара, хем разочарована. Мъжът е този, който трябва да се "бори" за вниманието на една жена, а не обратното", казват познатите й.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тв критик

Тв критик

06.10.2022 | 20:00

Стига ни занимавахте с тази провианцилистка от плевенските села . Никой не се интересува от нейния скапан живот и също от нейния мъж.

Отговори
1 0
Гала младее,

Гала младее,

06.10.2022 | 11:58

но е уморена и това й се отразява най-много. Геройство е всекидневно да водиш предаване и в същото време да изглеждаш по този перфектен начин. А Стефан, тоя търтей, който лежи на раменете й, не заслужава тези жертви ако е така, разбира се. И за слепия е видно, че той се възползва от добротата й.

Отговори
3 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?