4232

Взриви нета! Мария Илиева изплю камъчето: Омъжила ли се е тайно? СНИМКА

"Аз имам няколко красиви пръстени, но не са ми подарък от Алек"

 

От известно време насам в публичното пространство обикаля мълвата, че певицата Мария Илиева се е оженила тайно любимия си Александър Междуречки. Повод за тази новина даде самата поп звезда, след като се появи с красив пръстен на ръката си. 

Наскоро в свое интервю я притиснаха и тя каза цялата истина за сватбата и въобще първите й публични думи за бизнесмена, на когото роди дете.

"Аз имам няколко красиви пръстени, но не са ми подарък от Алек. Той ми подарява много красиви неща, обичам да си ги нося, защото са ми специални. Но пръстен от Алек няма. Всичко е пред нас. Ние сега имаме други приоритети и не ни е на всяка цена да се женим.

Showblitz

Може и това да стане един ден. Фен съм на партитата, които се случват около една любов, а не толкова на брака. Ти можеш да се вречеш във вярност и любов на някого без да има свидетели. По-скоро традиционното тържество на мен ми харесва. Би било готино да си направим един готин купон след време", категотична е Мария, която опроверна слухът за сватба с Алек, пише show.blitz.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?