71

Взрив в "Стани богат"! Авантюристка от Пловдив взе акъла на Билалов

Преводачка от гръцки и френски изуми зрителите на “Стани богат" с авантюризма си и способността си да пътешества, без изобщо да му мисли. Адриана Георгиева от Пловдив продала апартамента си, за да изпълни мечтата си да обикаля света.

Тя разказа на изумения водещ Михаил Билалов, че веднъж пътувала с автобус между София и Пловдив и изведнъж видяла на екрана на телевизора невероятно красиви кадри от Сибир.

"Замислих се колко е красив този свят. И че в Япония вишните цъфтят и прецъфтяват, а аз ще умра без да ги видя. Апартаментът просто не беше вече в картинката", обясни Адриана. Парите, които взела от продажбата на жилището, ѝ стигнали да отиде по два пъти в Испания и в Англия, както и по веднъж в Германия, Гърция, Турция и Франция. Именно от Франция преводачката се отправила не за къде да е, а за Таити.


"Исках да е френски остров, за да няма нужда от виза", обясни съобразителната авантюристка.

В туристическото бюро обаче се оказало, че еднопосочния билет, който искала Адриана, бил 1600 евро, което ѝ дошло скъпо. Така тя се оказала не в Тихия, а в Индийския океан, пак на френски остров – Реюнион. Адриана прекарала там година и половина, без пари, като се настанила в общежитие за клошари.

 

В крайна сметка, след година и половина в клошарския рай на Реюнион, Адриана Георгиева се обадила на семейството си и ги помолила за пари и така се завърнала в България. Сега тя живее на квартира, занимава се с астрология и иска да развие собствен бизнес. За съжаление обаче преводачката успя да вземе само 3000 лева от играта, след като беше подведена от публиката на въпрос за спорт, от който тя призна, че не разбира нищо, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
негротяни и араби с големи тояги

негротяни и араби с големи тояги

15.02.2023 | 15:20

в очакване сме на такива авантюристки!

Отговори
6 2
До негроядни .....

До негроядни .....

15.02.2023 | 16:36

Про...стак и тъпа...нар . Селя...ндур задръстен . Ид..иот, кр..етен , бок..лук.

Отговори
2 1
ха ха

ха ха

16.02.2023 | 04:00

малкопишковец смел/

Отговори
1 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

15.02.2023 | 14:52

БРАВО ТАЛАНТ

Отговори
4 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?