Следвайте ни

Взрив в поп фолка! Какво се случва с Кали и ген. Мутафчийски СНИМКИ

viber icon

Кали трудно ще спести коментара си, особено ако темата засяга цялото общество, както е в случая с пандемията от К-19. Известно е, че поп фолк дивата обича да философства по различни житейски въпроси, като този път център, разбира се, бяха затворените заведения за сметка на отворените фитнес зали. Внимание предизвикаха и думите й за ген. Мутафчийски.

Брюнетката, която от месеци не е имала участие и поне засега изглежда скоро няма да има заради противоепидемичните мерки, свързани с пандемията, както винаги бе директна.

"За мен трябва да направим каквото правят в Европа. Там всичко е затворено", коментира тя в скорошно интервю и не пропусна да изрази възмущение, че в България мерките не се спазват. "Още виждам как някои хора си крият лицето с шалове, шлемове, въпреки че има нова заповед. Има и хора, които дори не вярват в COVID-19".

"И аз имам кредити. Но съм заделила пари за черни дни. Подготвена съм за всичко. Факт е, че в моята сфера се получават добри пари. Затова не мисля, че трябва да се оплакваме постоянно", добави още поп фолк певицата.

А относно парите или по-скоро липсата им в момента заради липсата на работа, Кали заявява следното: "И аз като съм била по-млада, харчех на поразия. Колкото имах, толкова давах". Но един момент. После нещата се променят. "Създаваш семейство, имаш деца. И започваш да разсъждаваш по различен начин". Не подмина и ситуацията със заведенията и гневните ресторантьори, които заплашват да отворят въпреки забраната.

"Не разбираме от дума. Евала правя на генерал Мутафчийски и на министъра на здравеопазването Костадин Ангелов", заяви Кали, цитирана от show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай