Следвайте ни

Взрив в поп-фолка! Ивана изненада всички с това решение

viber icon
Ивана неслучайно е наричана певицата на народа – от една страна, защото със своите песни успява да докосне сърцата и душите на публиката, а от друга – защото винаги търси мнението на своите почитатели и се вслушва в предложенията им. Преди дни изпълнителката се допита до меломаните кои песни да включи в предстоящия си албум.
 
В интернет се разрази бурна дискусия и в коментари феновете посочиха доста разнообразни заглавия от нейния репертоар. В крайна сметка певицата реши да промени първоначалната й идея да бъде CD албум.
 
"Знаете, че той може да събере не повече от 16 песни, но вие ми припомнихте с предпочитанията си за толкова много песни и то хубави, че от вчера вече мислим за голяма компилация в mp3 формат. Но ако е такава, няма да бъдат само най-любовните и тежки песни, а ще добавя и по-бързи като: “Ще ти взема всичките пари”, “Всичко е наред”, “По дяволите, Рая” , “Искам още”, което мисля, че ще е добре. Но какво да правя с “Ало, Мамо”, “Благодаря ти, Господи”, които са ми много специални и лични?!  В крайна сметка, май е по-добре да си събера всички хубави песни, особено тези, които не можаха да се популяризират достатъчно на едно място и на един носител, че с това темпо следващия ще е 2033 г.“, заявява за феновете си Ивана.

Не се знае кога точно новият музикален албум на Ивана ще се появи на музикалния пазар, но със сигурност едно от заглавията в него, на които феновете държат, е актуалният хит на певицата “Аз съм твоя“.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?