49

Взрив след "Ергенът": Разбиха на пух и прах харема на Виктор Стоянов

Емо Чолаков избухна срещу предаването "Ергенът“. Според бившия синоптик в днешно време се лепят етикети на различни предавания, без те да отговарят на истината.

Припомняме ви, че той в момента е водещ на друго любовно предаване в конкурентната NOVA – "Един за друг“.

"То това е гениалното на нашето предаване. То е истинско любовно и романтично предаване, не е просто така лепнат един етикет, както напоследък го правят други телевизии“, каза Емо Чолаков за "Един за друг".

С "най-романтичното“ предаване се озоваваме в един харем, дето един мъж целува всичко наред и всъщност тия женички продължават пак да се борят за сърцето му и това нещо се нарича романтика“, казва той за конкуренцията ("Ергенът“).

Чолаков е категоричен, че шоуто, в което Виктор Стоянов търси любовта на живота си, е "пошло“. "Отвратително е“, допълва водещият. Според него предаване като "Ергенът“ не трябва да се нарича "романтично“, защото в него няма никаква романтика, пише varna24.bg.

Емо е много разочарован, че с годините все повече губим смисъла на думата "любов“. "Ние извратихме тази думичка и смисъла й“, казва той.

Според Чолаков важно е по телевизията да се показват двойки като тези в "Един за друг“, където се вижда истинската любов, а не такива пошли предавания като "Ергенът“.

 

 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Буца

Буца

16.05.2022 | 19:46

Тоя бивш синоптик , да погледне какво скучно предаване води. Не че ергена струва ,купуват скапани предавания и после се плюят един друг. Така че Емо да си трае там .

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?