Следвайте ни

Взрив! Жени Калканджиева се въргаля на терасата, покрита с...

viber icon

Жени Калканджиева е една от малкото светски личности, която не се притеснява да се показва без грим и обичайните си занимания през деня. Включително семейните скандали с мъжа й Тачо или пиянските забави с приятели.

Социалните мрежи врят и кипят от нейни клипчета и снимки, с които народът я чувства по-близка, без превземки, и затова я обича. След поредния снеговалеж, Жени пусна още един клип, на който направи нещо изумително.

Жени се хвърли върху натрупалия сняг на огромната й тераса и се овъргаля цялата в белите снежинки. Шестата по красота в света се появи на минусовите температури отвън само по къс ръкав, а голите й ръце залепнаха за снега. 

Жени неведнъж е демонстрирала младежки дух и някои от действията й не са добре приети от обществото. Тя твърди, че живее своя собствен живот и не се съобразява с чужди привички, пише show.blitz.bg.

Коментари (2)

Ivo

04.04.2020 | 11:26

Калканджиева да се търкаля където си иска! Едва ли някой се интересува от това...и от подобни статии!

Отговори
6 2

Преводачката

04.04.2020 | 11:13

Браво Жени, ти си истинската такава, въпреки слуховете за теб, не се изложи в обществото кой знае колко, не се показа по,, голотии,, единствена грешка, Тачо не е добрия избор за теб, истинска българска жена..!

Отговори
9 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?