2374

Вземи кака да те... : Аня Пенчева се зае да отрака първия Ерген СНИМКА

Вечната красавица на българския театър и кино Аня Пенчева е взела под крилото си станалия популярен с риалити шоуто „Ергенът“Виктор Стоянов, разкриха пред „България Днес“ нейни колеги. Пенчева предава умения и тънкости за сцената на Виктор.

Покрай спектакъла „Ексклузивна актьорска вечер“ на младежа му е нужна всякакъв възможна помощ, тъй като е хвърлен в дълбокото да си партнира на сцената още с любимците на публиката Мариус Куркински и Албена Михова, с които играе заедно представлението, което два часа кара публиката да се държи за корема от смях. Участват още  Ненчо Илчев, Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов,  Евгени Будинов Иво Аръков.

Всички се грижат да въведат Виктор в занаята, казват от екипа. Те са впечатлени  от неговата ангажираност старание, а се оказва и скромно момче, което не се е главозамаяло от бързо придобитата популярност. 

А че това е така,  се доказва след представленията, тъй като Виктор се налага да позира за снимки с дузина почитателки, предимно в ученическа възраст, всяка вечер.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Критик

Критик

06.08.2022 | 20:27

Този сега на артист ли ще се прави . Нещо не му стигна изявата по тв и иска още слава .

Отговори
1 0
Фанфан Лалето

Фанфан Лалето

06.08.2022 | 17:18

Тая кака с вкиснала и накъдрена минджа какво да те трака, защо ни препоръчвате все спаружени китки

Отговори
2 2
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

06.08.2022 | 16:57

ЗА всичко СИ ТРЯБВА талант

Отговори
3 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?