Следвайте ни

Взеха детето на Ивайла Бакалова

Новата любов на миската Ивайла Бакалова ще й излезе солено. Откакто се разчу, че излиза с бизнесмена Веселин Денков, красавицата е останала без покровителството на бившия си мъж – Румен Гайтански – Вълка.

Босът на боклука решил да я накаже, че отново се е афиширала с любовник в обществото и настоял да прибере при себе си дъщеря им Рая, както и солидната издръжка, която от години й изплаща за грижите за детето, писа „Уикенд“.

„От близо месец Ивайла не се е виждала с дъщеря си. След коледните празници Рая остана в София при баща си и сега двете си общуват само по интернет и по телефона. Никой не знае колко време ще продължи това положение, но тя е притеснена, че ако на Румен не му мине, ще се наложи да се върне в България, за да не е постоянно далеч от детето си”, издават близки до миската.

Макар положението да е доста напечено, миската ще стисне зъби и ще изкара докрай плановете си. Чак след това ще реши дали да се прибере при детето си и да се опита да стопли отношенията с бившия си мъж, за да приеме новите условия, в които двамата да си поделят грижите за госпожицата. Решението да замине за Дубай с Рая от години не се радвало на особено одобрение от Вълка, но той нямал особени аргументи, за да му се противопостави.

До последно се надявала, че всички клюки за гаджето й няма да нанесат щети на живота й досега, но след като се разбрало за отношенията им, проблемите започнали. Първият бил свързан с това, че Румен Гайтански поискал дъщеря му да се прибере в София, вместо да е с майка си и новия й любим, а след това и преустановил изплащането на издръжката за момичето, което доста ударило по джоба на красавицата.

„Заради всички проблеми няма да е чудно, ако Ивайла скоро се раздели с Брадата. Не е проблема само в парите, а в това, че дъщеря й страда”, казват още запознати с положението около миската.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?