46
Следвайте ни

Взе му акъла! Любовницата на Сашо Кадиев предсказва бъдещето

viber icon

Невероятна дарба владее гаджето на Сашо Кадиев. Моделката Ивелина Чоева откри в далечна Куба гадателка на карти Таро, която й се явила на сън и я привикала при себе си в родината на Фидел Кастро.

Случката е отпреди няколко години, но заради нея проекто снахата на Катерина Евро смята, че в някое от предишните си прераждания е живяла именно на територията на Куба.

Известно време назад в годините, още преди да се залюби с Кадиев, заедно със своя приятелка Чоева резервирали почивка на Малдивите. Когато наближило времето да поемат към райската дестинация, Кадиевица сънувала странен сън - непозната жена с тюрбан на главата, с огромни нокти и тънки вежди, й нашепвала: "Трябва да дойдеш в Куба".

На сутринта Ивелина си спомнила съня, но не му обърнала нужното внимание, тъй като се подготвяла за изпити. В следващите няколко дни обаче Куба я преследвала буквално навсякъде и изниквала пред очите й във всевъзможни ситуации.

На една бензиностанция Чоева спряла да зареди с бензин колата си и от щанда със списанията си избрала лъскаво издание. Когато стигнала до страниците за пътешествия, на една от снимките любимата на Сашко разпознала мистериозната жена от съня си.

Чоева мигом канселирала пътуването до Малдивите и сменила дестинацията. Пристигайки в Куба, двете красавици научили, че жената е известна гадателка и предвижда бъдещето с карти Таро. Открили дори и къде живее, но на вратата й моделката не събрала смелост да почука. Чак при второто си посещение в Куба, младата жена се представила на врачката Аделайда.

"Намерих я, прегърнах я, но не исках да ми гледа на карти. Исках просто от разговора си с нея да разбера защо съм там, защо се върнах, защо е била в съня ми... ", разкри Чоева, но не уточни какво е научила от отговорите на митичната кубинка, пише "Пик".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (10)

Скоро

Скоро

29.09.2021 | 11:21

Ще ме откаже Сашето да гледам БТВ. Натрапчивото му изхвърляне на тема любовници , внушението, че голяма любов бил срещнал в лицето на една тъпа маникенка, издава по-скоро опитите да се самоуспокои , да се освободи от чувството за вина . И си позволява да дава негативни оценки за хората , които не одобряват забежките му. Не разбирали живота, били ограпичени и простаци. А той Ебльо си заряза детенцето, защото за него по- ценното в живота е отази работа на една невзрачна женица. Нищо друго в нея няма . По- добре да не се показва или поне да мълчи, защото като рече да каже нещо, е пълна трагедия. Като чуя някого през две думи да употребява ,, нали" , ми става ясно колко му е багажът. Язък, Сашкооо!

Отговори
3 2
Зик

Зик

27.09.2021 | 09:16

Кой са тези , толкова ли са важни . То и аз имам 6 чувство понякога и аз ога да кажа , че съм ясновидец.

Отговори
2 1
Скалъпено

Скалъпено

26.09.2021 | 22:16

Тази измислица е за да въспре възмущението на хората - ето видители врачката ми посочи моя бъдещ. Наглярка!

Отговори
9 1
Биткойнър

Биткойнър

26.09.2021 | 21:54

Как лесно и бързо да печелим криптовалута биткойн, само тук и сега : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
5 1
Възмутена

Възмутена

26.09.2021 | 21:53

Гледах я тази кифла по бТВ...толкова тъпо и елементарно същество скоро не бях виждала и чувала. Работила съм цял живот с млади хора и познавам психиката и настроенията им, но такива като това ,,издание " рядко се срещат. А когато простотията се съчетае със самочувствие без покритие, става непоносимо. А Кадиев е лигльо, но не е задръстен и може да се каже , че няма дефицит на интелект. Ясно е защо майка му не одобрява находката на сина си. А освен това, тази фръцла не е даже привлекателна , няма чар, няма изказ, няма фасон. Явно се опитва в живота да пробива с онази си работа, но скоро ще я донастържат отвсякъде. Но когато мъжкарят се усети, ще е безвъзвратно късно - ще загуби майката на детето си, а когато и то порасне , ще го намрази и отблъсне. А това к.....ве ще го е отдавна заменило с някой по богат чичко.

Отговори
21 1
Аз Варна

Аз Варна

26.09.2021 | 21:10

Ивелина Чоева ако може да предсказва и да вижда бъдещето,нямаше да се натресе точно на мамин Сашко.Какво точно е видяла у него?!

Отговори
15 3
Биби

Биби

26.09.2021 | 20:54

Интересна работа! 7

Отговори
5 0
Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров

26.09.2021 | 19:02

Да и го нахакам до мъдурите

Отговори
8 4
Психо хахо

Психо хахо

26.09.2021 | 18:45

Много е зле.

Отговори
12 1
Аз Варна

Аз Варна

26.09.2021 | 21:04

Той не,че много акъл има,че чак да му го вземат,значи съвсем без мозък е останал бедният.

Отговори
11 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?