71

Второкласник сложи Сашо Кадиев в малкия си джоб ВИДЕО

7-годишният Ангел Блажев сложи в малкия си джоб актьора и водещ Александър Кадиев. На втория полуфинал в предаването „България търси талант” второкласникът се изправи в битка срещу Сашо Кадиев, за да премерят знанията си по география.

Малчуганът успя да впечатли с изключителна памет и познания. Той успя да познае държавите само по очертанията им в глобуса. Талантът му е уникален за крехката му възраст, а Ангел споделя, че сам проявява интерес към географията и за скромните си години вече знае много неща.

В играта за въпроси в шоуто удивителният Ангел отговори на 7 от 9 въпроса, като остави на конкурента си няколко точки от уважение, пошегува се второкласникът.

„Учителите ми казаха, че съм звездата на училището. Аз не познавам по-умно дете от мен. Знам да броя от 500 на обратно, познавам пътните знаци. След 20 години искам да стана архитект, да имам лимузина да пътешествам, не знам много за Западния свят. Искам да си намеря жена, ама умна, не красива. Ако аз мога да променя света, бих го направил обединен”, разказа малчуганът, който беше един от претендентите да стане талантът на България за 2022 г. Уви, зрителският вот не му достигна, за да продължи напред, а към големия финал снощи ще придвижиха група “Магия” и балет “ВЕГА”.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Буца

Буца

04.05.2022 | 10:02

В това шоу търсят елементарни таланти който да веселят хората не истински таланти . Как може да изберат онзи там който трошеше орехи със задните си части . Това не е талант а някаква подигравка с хората .

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?