Следвайте ни

Вторник идва с неотложни служебни задачи

viber icon

Хороскоп на деня: Вторник ще ви ангажира с неотложни професионални задачи, които не бива да игнорирате поради други ангажименти, предимно свързани с личния ви живот. Неприятностите днес, които евентуално ще възникнат, няма да ви изненадат и те ще са вследствие на предходни събития от предишните няколко дни. Вторник ще бъде благоприятен ден за развитие на финансови дела с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Всякакви прояви на хитрост или измама ще имат неочаквано продължителни негативни въздйствия върху вас. Младите мъже ще имат благоприятен ден за любовни и романтични забавления. 
Дневен Хороскоп Овен, Лъв, Стрелец: днес ще бъде важно да мислите преди да вземете решение свързано с работа или с пътуване. Домашните ви дела ще са важни и неотложни, бъдете сериозни и не разпилявайте времето и ресурсите си. Днес събития свързани с хора, извън вашето населено място ще имат особено значение. 
Дневен Хороскоп Телец, Дева, Козирог: днес ще имате благоприятен ден за развитието на материално - имотните си дела. Ще успеете да разрешите важен битов или междусъседски проблем. Вероятни са парични постъпления, които обаче няма да ви направят богати. Любовният ви живот ще е интересен, но не прекалявайте с капризите си (особено ако сте жена). 
Дневен Хороскоп Близнаци, Везни, Водолей: днес ще започнете деня изпълнени с големи надежди и очаквания. Здравето ви ще е нестабилно, затова избягвайте големи натоварвания. Денят вещае важни събития или решения свързани с работа, пътуване или с личния ви живот. 
Дневен Хороскоп Рак, Скорпион, Риби: във вторник ваш роднина ще ви ангажира със собствените си проблеми. Днес избягвайте да се поддавате на емоциите си, когато контактувате или работите с други хора. Ще възникне напрежение при разговор с човек, с когото имате професионални контакти. Каквито и неприятности да възникнат днес, те ще намерят своето разрешение.
 
 Източник: astro.velida.net
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?