Следвайте ни

Вторник е важен ден за семейните дела

Вторник ще бъде важен ден за семейството ви, за семейните ви и домашни дела. Днес ще бъде важно да изградите или съхраните доверието, любовта и уважението помежду си. Проявете съчувствие към проблемите на хората около вас и не бъдете егоисти. Ако днес някой около вас е в беда, утре вие може да бъдете на неговото място. Във вторник бъдете съсредоточени при изпълнение на професионалните си ангажименти и не разпилявайте времето и ресурсите си в различни посоки. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще се ангажирате с отговор на писма или съобщения, с разговори или с виртуални срещи.  Контактите ви днес ще са предимно с хора, с които имате общи интереси, цели или задачи за изпълнение. Възможно е пътуване, което да ви донесе приятни преживявания или успех. Това ще бъде важен ден за развитие на личните ви дела.  
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес определено ще има за какво да се радвате в дома си. Като цяло днес избягвайте хитри или манипулативни хора. Във вторник насочете вниманието си върху любовната си връзка и хармонията в семейните си отношения. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще обмисляте ангажименти, които ще можете да изпълните до края на седмицата. Очаквайте възникването на добри идеи, които ще имат връзка с пари или с постигане на по-добри позиции в работата ви. Във вторник ще усетите навреме лъжите на някой, който се опитва да ви заблуди с нещо. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник един от по-важните ви ангажименти ще бъде с човек от кръга ви роднини. Ще ви се наложи да преживеете неприятното настроение на млад човек. Неприятните новини или събития днес нма да бъдат с цел да ви наранят, а  да разчистят място за нови неща в живота ви. 

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?