46

Втори шамар по Елвиса! След Емануела изригна врагиня от "Игри на волята"

Моника напусна "Игри на волята" по медицинска причина, след като падна много лошо и си нарани китката в епична битка за спасение. Лечението й ще продължи дълго, тъй като пораженията са сериозни, но след като излезе от шоуто, силиконката призна всичко, което мисли за Мартин Елвиса, с когото си размениха доста грозни думи по време на игрите.

Моника бе гост на Гала в "На кафе" и запитана какво точно се е случило между нея и Мартин, за да ескалират до такава степен отношенията им, врачанката отвърна: Смятам, че той е подлец и интригант, но не само в играта, а и в живота. Мартин е човек, който напада по-слабите, за да изпъкне, да задоволи егото си.

И не му прави чест, напротив, изглежда смешен, защото един истински мъжкар не би си позволил по подобен начин да обиди жена, и то в национален ефир. Той е въздух под налягане!

Един истински милионер не би влязъл в такъв тип предаване, за да търси показност. Лично от Емануела (фолкпевицата Емануела, б.р.) знам, че той е търсил известност цял живот, дори е търсил известност на неин гръб, но не му се е получило", заяви с категоричност Моника.

Припомняме, че в шоуто Мартин Елвиса изстреля цяла канонада от обвинения срещу силиконката от Враца, като жестокия скандал помежду им втрещи всички./show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
ха ха ха

ха ха ха

07.10.2023 | 15:10

Правилно и е мнението за Мартин,но и неговото за нея също.

Отговори
2 0
Телевизор

Телевизор

04.10.2023 | 18:36

Тая лайнарщина кога свършва. Или лайнарите трябва да се кефят докато я гледат.

Отговори
1 0
Диди

Диди

04.10.2023 | 16:22

Повечето участници са без елементарна двигателна култура. Много слаб сезон.

Отговори
0 0
ttyu

ttyu

04.10.2023 | 13:09

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ----- https://min.lc/medbg

Отговори
0 2
Жалка беше

Жалка беше

04.10.2023 | 12:39

Човекът се справя прекрасно, а това женче не става, само мяташе коси и показваше бански.

Отговори
3 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата