Следвайте ни

Всяко зло за добро! Мисис Баба сияе след изневярата

viber icon

Мисис Баба Доника Василева разцъфна след изневярата на мъжа си - бившият кмет на Стрелча Стойно Чачов. Блондинката се отдаде на бизнеса си с кремове и мазила, като така се опитва да се откъсне от семейната драма. 

"Аз ще се усмихвам винаги - с рога, без рога, важното е да се смеем и да сме заедно. Животът е прекрасен. Той ни е даден, за да го живеем пълноценно, за да не се отдаваме на черни мисли, за да не позволяваме на ни смачкат. След като открито и без притеснения разкрих пред всички за схемите на мъжа ми, спечелих много последователи и нови приятели в мрежата. Не търся съчувствие, нито дължа обяснение. Просто исках да дам кураж и на други жени в моето положение", споделя Мисис Баба.

"Не пожелавам на никой да мине през подобен период, но това са уроците на живота. Важното е да се изправяме, да сме усмихнати и да продължим напред. Аз си поемам вината, защото човек, когато бездейства, както аз направих, също е виновен. Всички бъркаме", жали се Доника.

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

21.01.2021 | 18:43

Бабо Дони,хич да не ти пука.Яж,пий и се весели.Рано или късно онзи пишман любовник пак при теб ще иска да се върне.Усещам обаче,че ти пак ще си го прибереш,защото колкото и да се правиш на обидена,такива жени като теб винаги си прибират мъжете отново.Онези които са силни духом и държат на честта и достойнството си,щяха да му бият шута и никой нямаше да ги разбере.А ти какво направи-орева цялото интернет пространство с твоята сага.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай