Следвайте ни

Всяко зло за добро: Как ретроградният Плутон влияе на всяка зодия?

viber icon
Тази година вече сме в ретрограден Плутон от 27.04 и очакваме края му през есента - на 6-ти октомври.

Нека видим как ще влияе на всяка зодия: 

 

Овен

Известни сте с това, че обичате свободата си, но този ретрограден образ ще ви накара да погледнете какво всъщност означава това. Ако сте избягвали да правите определени ходове в кариерата, защото се страхувате да не бъдете обвързани с професията си, Вселената може да има какво да каже за това точно сега. Ще бъде важно да използвате това време, за да разберете как да постигнете пълния си професионален потенциал. Отговорността може да бъде страшна, но е по-смело да се изправите срещу нея челно, вместо да бягате от нея.

Телец

Сигурността и стабилността са важни за вас, превръщайки се в нещо като част от ежедневието ви. Тази ретрограда ще ви помоли да объркате нещата по начини, за които не винаги сте подготвени.  Прекарайте малко време в медитация и навлизане вътре в себе си и ще излезете от това ретроградно усещане с просветление и енергия. Възможността за вътрешен растеж е безкрайна.

Близнаци

По време на тази ретрограда докато другите може да се развиват вътрешно, вие ще искате да говорите за чувствата си. Може да е трудно да дадете пространство на другите, но се опитайте да не го приемате лично ако ви откажат. Всеки ще сортира собствените си емоции, а понякога това се дължи на цената на социализацията. Планирайте малко време за себе си и не се страхувайте да изключите дадени хора от живота си. На масата има много преобразуваща енергия, но само вие можете да решите да я вземете.

Рак

Това ретроградно поле може да не е толкова лесно за вас. С Плутон, поставен в Козирог, на противоположния край на зодиакалното колело, ще се сблъскате директно с ретроградната енергия. Време е да се справите с лични или професионални проблеми, които сте избягвали, а вашият романтичен живот също може да се разклати малко.

Лъв

Балансът ви между работа и личен живот може да се размести в тази ретроградна форма и може да се наложи да научите повече неща за управление на времето. . Опитайте се да наредите вашите задължения по начин, който ви позволява да съчетаете кариерата и личния живот, в противен случай бихте могли да пропуснете много важни неща! 

Дева

Вие сте перфекционисти, поради което този ретрограден вариант може да върви добре или лошо за вас. От една страна, винаги сте готови за промяна, ако това означава, че нещата ще се развиват по-ефективно. От друга страна, понякога ще се колебаете да се откажете от навиците си, ако досега са работили за вас. Позволете си да опитате нови неща и дори да играете малко в творческите сфери. Изследвайки нови неща, умът ви ще се отвори за нови начини, по които можете да подобрите текущите си задачи и навици.

Везни

Това ретроградно поле ще ви накара да се съсредоточите върху личния си живот. Независимо дали искате нова работа или нова половинка - фокусът ще е върху вас. Ако сте недоволни от настоящата си жизнена ситуация, нещата могат да се влошат по време на тази ретрограда.

Скорпион

Тази ретрограда няма да бъде толкова лоша за вас! Разбира се, може да има дни, в които да се чувствате малко по-замислени или натоварени от нормалното, но не се страхувайте дори да стане по-трудно. Начинът, по който мислите за определени хора или ситуации, може да се промени, но всичко е в името на вашата лична еволюция. Не се страхувайте да покажете своите мисли и чувства на момента, особено ако е с хора, с които се чувствате добре.

Стрелец

Всички ви обожават, че сте свободолюбиви, поради което тази ретрограда може да стане малко странна за вас. Докато сърцето ви иска да се движи без ограничения, Плутон в Козирог ви подтиква да приоритизирате отговорностите си. Стегнете финансите си по време на тази ретрограда и направете планове за изплащане на дълга от миналото, който виси над главата ви.

Козирог

С Плутон, който е във вашия знак, това ретроградно поле ще бъде директен удар за вас. Това, което приоритизирате, ще влезе в сила през това време, което може да доведе до известна промяна. Проучете какви са вашите цели, докато Плутон се придвижва през тази ретрограда, след което вложете усилия, за да ги сбъднете. Ако осъзнаете, че не работите достатъчно усилено, може би е време да направите някои промени в начина на живот. Ако обаче работите твърде усилено, помислете дали да не си дадете почивка, за да прегрупирате и преструктурирате плана си.

Водолей

Вашият знак е известен с това, че е малко радикален. По време на тази ретрограда може да осъзнаете още повече как обществото трябва да се развива. Енергията на Плутон ще ви удари дълбоко в емоциите, което може да ви натежи, ако не внимавате. Поставяйки енергия в промяната, която искате да видите, ще се почувствате по-добре за мястото си в този свят.

Риби

Ако вашият кръг на приятелство се нуждае от промяна, тази ретрограда може да бъде катализатор за всякакви промени, които трябва да настъпят. Отделете малко време, за да обмислите кои от вашите приятели и познати са подкрепящи и позитивни в сравнение с тези, които не са. Добре е да се отдръпнете от хора, които нямат вашите най-добри интереси в сърцето си. С колкото повече позитивност се обграждате, толкова повече ще се издигате. Ако искате да разширите групата си приятели, помислете дали да не се запишете в клас по изкуство или да намерите специална група по интереси, която да ви помогне да се свържете със съмишленици, пише actualno.com.

 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?